Az ajánlatok most a legjobban repülnek a mobil eszközök tulajdonosai számára, valamint az Amazon a múlt héten mindenható 30 alkalmazást és játékot nyújtottak be az Android -felhasználók számára, az App Store forrónak tűnik. A farok az iPhone, az iPad, valamint az iPod érintésű személyek kiszolgálásában, valamint az alku keresése. Amikor ismét visszatérünk egy újabb hat alkalmazáshoz az iOS eszköztulajdonosok számára, hogy beragadjunk, valamint ha a ház képernyője kissé kevésnek tűnik, majd csatlakozzon hozzánk az ugrás után!

BubbleFrame (1,99 USD – teljesen ingyenes / iPhone, valamint iPad)

Ez a sokoldalú alkalmazás lehetővé teszi, hogy a képek és a videók rendkívül saját kereteit készítse, és a következő szintre vezesse a különféle formák és lehetőségek sokaságával.

Töltse le itt az iTunes -on.

Nozoku Rush (2,99 USD – teljesen ingyenes / iPhone, valamint iPad)

Ha kihívást jelent a bitszekszel, akkor a Nozoku Rush a legjobb lesz a sikátorban, és még akkor is, ha az ilyen típusú játékokon tapasztalt profi vagy, akkor hamarosan kielégíti a mérkőzést az Extreme módnak köszönhetően.

Töltse le itt az iTunes -on.

Skysafari 4 (2,99 USD – teljesen ingyenes / iPhone, valamint iPad)

Mint a Solar Walk, amelyet csak néhány nappal ezelőtt mutattunk be, ez az alkalmazás lehetővé teszi, hogy egy kicsit többet találjon arról, hogy mi folyik a saját bolygónkon kívül. Egyébként nagyon érdekes, és a Skysafari még sokkal varázslatosabbá teszi a túrázási területeket, valamint a Naprendszert.

Töltse le itt az iTunes -on.

Discovr Films (3,99 USD – teljesen ingyenes / iPhone, valamint iPad)

Amint azt a név utalja, ez az alkalmazás segít új filmek felfedezésében, valamint ha elakad egy box office Smash-hez, hogy szórakoztasson az esti-első világkibocsátásokra-, majd ellenőrizze ezt az alkalmazást.

Töltse le itt az iTunes -on.

Kitcamera (0,99 USD – teljesen ingyenes / iPhone, valamint iPad)

Ez az alkalmazás rengeteg fantasztikus fotószerkesztő funkciót kínál, segítve az ideális felvétel megvalósítását. Ez egyaránt egyszerűen felhasználható, és különféle effektusokkal is tele van, tehát ha meg akarja adni a Snaps-t, akkor ez egy olyan freebie, amelyet nem akar kihagyni.

Töltse le itt az iTunes -on.

Leechtunes (1,99 USD – teljesen ingyenes / iPhone, valamint iPad)

Ingyenes a kanadai napra, a Leechtunes egy teljesen új, alternatív funkciókészletet, valamint interfészt biztosít, amellyel örömmel láthatja el a preferált dallamokat és a művészeket. A gesztusvezérlőkkel, valamint a témák sokaságával élvezetes módosítást eredményez a Stock Music alkalmazásból, valamint ha zenei szerető vagy, folytassa, és próbálja meg ezt az alkalmazást.

Töltse le itt az iTunes -on.

Hasonlóképpen is szeretné ellenőrizni:

Ez a legendás 6,99 dolláros cím az iOS -nak először teljesen ingyenes lett, töltse le most a legjobban!

Feltétlenül ellenőrizze az iPhone Apps galériánkat, valamint az iPad Apps Galériát, hogy sokkal több alkalmazást nézzen meg iPhone -jára, iPadre és iPod Touch -ra.

A Twitter -en betarthatja velünk, hozzáadhat minket a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy frissítse magát a Microsoft, a Google, az Apple és a Web legutóbbi legutóbbi oldalán.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *