már előrendelte. Forróan várt Galaxy S III.

Noha sok jelentés alapján már sokat tudunk az eszköz specifikációiról, a közelmúltban új érdekes információ történt, és a szünet után megvitatták!

A hír az UniredView-ból származik, amelyben olyan jelentés formájában vannak, amelyben a Samsung jelenlegi és jövőbeli piaci pozícióját átadják a Galaxy S III-hez képest.

„Tiszteletteljes forrásuk” szerint az eszköz 10 millió egységét már megvásárolták a (csatorna) partnervállalatok, amelyek el akarják terjeszteni az eszközt.

Míg az Apple jelenleg a világ első számú okostelefon -szállítója, több mint 37 millió szállított iPhone készülékkel a 2011. negyedik negyedévben, a Samsung ideális mögött! A Samsung az elmúlt évben magasan halad a siker hullámán, egyre magasabb értékesítéssel, fokozott nyereséggel és nyereséggel és következésképpen az egyre bővülő piaci részesedéssel.

Az elemzők azt jósolják, hogy a koreai vállalat több mint 40 millió okostelefonot szállított a 2012 első negyedévében, és úgy érzik, hogy több mint 50 millió okostelefon kerül szállításra a 2012 második negyedévében.

Ezek a számadatok nem tűnnek lehetetlennek, ha úgy gondolják, hogy a Galaxy S III 10 millió előrendelése nem tartalmazza az eszköz általános értékesítését, amelyek várhatóan egyenlőek lesznek, ha nem sokkal látványosabbak, mint A Galaxy S II.

Visszatérve maga a Galaxy S III-hez: A készülék a jelentések szerint 4,8 ”-es teljes HD 1080p kijelzővel rendelkezik, amelyet 1,5 GHz-es négymagos Exynos chip hajt végre, 8MP/2MP kamerákkal, 4G csatlakozással és természetesen, természetesen. Legyen alapjául az Android jelenlegi verzióján – 4.0.3 fagylalt szendvics – a Samsung’s TouchWiz UX tetején. Mindezt egy vadonatúj kerámia burkolatba csomagolják, amely szilárdságot és prémium „érzést” ad neki, amely őszintén szólva, a galaxis eszközöknek általában nincs.

Nagyon várjuk, hogy mit hozhat a Galaxy S III az asztalhoz, különösen az összes létfontosságú elismert HTC egy sorozat összegyűjtése után.

Ön is szeretné megnézni:

A Samsung Galaxy S III gyártásba kerül, amelyet április / május kiadványra állítanak be [Jelentés]

A Samsung Galaxy S III meglehetősen meggyőző sajtóban jelenik meg [kép]

Köveshet minket a Twitteren, hozzáadhat minket a köréhez a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy naprakészen tartsa magát a Microsoft, a Google, az Apple és az Web minden aktuálisján.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *