1939 -ben alapították a Marvel Comics -ot, egy teljes évvel azután, hogy a világ látta a Superman -t. Nem ritka, hogy manapság szeretjük a Marvel -t, de az út nem volt könnyű a társaság számára. Nem csak a képregény majmok között, hanem a Marvel nevét nevezte el magának, mint talán a leginkább kifizetődő mozgókép -franchise -nak. Ha Marvel rajongó vagy, és szereti az Androidot, akkor mi lehet jobb, mint mindkettőt összeolvasztani? Itt vannak a legjobb Marvel alkalmazások és játékok, amelyek az Android -eszközön vannak. Mielőtt lefelé görgetne, meg kell néznie a feladat mobil ötleteinek és trükkökének ezeket a hívását is.

1. Marvel korlátlan – hivatalos Android alkalmazás

[GooglePlay url = ””]
Ha képregénybe kerül, és szereti olvasni a képernyőn, akkor már tisztában kell lennie a Marvel Unlimited -rel. Tekintettel a Netflixre, az előfizetési szolgáltatások őrülete egyre növekszik. Ez a Marvel kísérlete, hogy a saját Netflix legyen a képregények világában. A Marvel korlátlan a hivatalos Marvel alkalmazás az Android számára. Egy bizonyos kis ismétlődő költség érdekében hozzáférhet a képregények sokféleségéhez. Ez magában foglalja az összes Marvel képregény kérdését, amely 50 éves korig terjed.

A képregények sorozata magában foglalja az összes kedvenc karakterét, mint például a Spider-Man, az Avengers, az Iron Man, az Amerika kapitány, a Thor, a Csillagok háborúja, az X-Men, több! Ha valahogy unatkozik a 25000+ kérdéssel, akkor mindig sokkal több van az úton.

2. Marvel Strike Force

[GooglePlay url = ”″]
A Marvel Strikeforce egy módszer RPG játék az Android számára, amely lehetővé teszi a Marvel Universe szuperhősök és szupervillainok jelentős sokféleségének összeállítását. Az Ön feladata, hogy létrehozza saját együttestét, és harcoljon egy másik világból származó támadás ellen. Nem csak a jó emberek, hanem a Marvel univerzum rossz emberei is segítenek ebben a törekvésben. Tehát a csapatának a Pókember, a Venom és a Dr. Odd kedvelője együtt dolgozhat. A játék hat üzemmód egyikében játszható: Aréna, Blitz, Raids, Alliance War és kihívások. Nincs olyan online multiplayer mód, amely néhánynak jó lehet, és néhánynak rossz dolog.

Ne hagyja ki: 5 legjobb háborús játék az androidra

3. Marvel Battle Lines

[GooglePlay url = ””]
Ha kártyajátékokba lép, a Marvel Android alkalmazások itt is fedeztek. A Marvel Battle Lines egy epikus kártyajáték, amely a kedvenc karakterein alapul, mint például Marvel kapitány, Dr. Doom, Thor stb. Két játékmód van, amelyek közül az egyik egyjátékos, míg a másik PVP. Egyjátékos módban új univerzum-megtakarító kalandot vállal, és kártyákat gyűjt az út mentén. Ezután használhatja az Ön által készített fedélzetet, hogy a világ legkeményebb ellenzőivel szembenézzen egy online lejátszó vs lejátszón. Mostanáig sokkal több mint 300 kártyát kell beszerezni a játékban, és sokkal többet adnak hozzá a frissítésekhez.

4. A Bajnokok Marvel versenye

[GooglePlay url = ””]

Az egyik népszerű DC játék az igazságtalanság istene, amely még egy teljesen új képregény -sorozatot is inspirált. Ha valami ilyesmit akartál a Marvel Universe -ben, akkor a Marvel Champions verseny a legjobb az Ön számára. Ebben a játékban a kedvenc Marvel karaktereid részt vesznek egy intergalaktikus versenyen. A végeredmény egy heves harcos játék, amelyben még a legerősebb Marvel karakterek is szerepelnek. A játék vezérlőelemei intuitívak és az érintőképernyőkhöz készültek.

A játék azonban nem minden, és nincs agy. Frissítéseket fog gyűjteni, és nagyon óvatosan kell irányítania a harcosok csapatát a Buy -ban, hogy a legjobb esélye legyen a győzelemre. Ez vonatkozik mind az egyjátékos, mind az online módokra, igen, van egy online mód. Ha rajongói vagytok olyan harcok, mint a Mortal Kombat, az Igazságtalanság és az Street Fighter, akkor nagyon imádni fogod.

5. Marvel puzzle küldetés

[GooglePlay url = ””]
Szeretem a cukorka összetörését? Felékesített? Annak ellenére, hogy úgy néz ki, hogy a Marvel Puzzle Quest egy RPG játék, csak a Match 3 Puzzle Game Mechanics körül. Kicsit sokkal szórakoztatóbb értéket ad a már bevált játékszerelőnek. Minden alkalommal, amikor 3 -as csempékkel találkozik, a karakterek támadnak, és epikus speciális mozdulatokat végeznek. Tehát csak a mérkőzések összegyűjtésére kell állnia. Nem számít a karakter, amit játszol, a játék meglehetősen kihívást jelenthet. Az online módban világszerte több mint 15 millió játékos van, tehát elegendő verseny is van.

Olvassa el a következő: Xhelper Android Malware – Megszabadulhat tőle?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *