Az Apple új PowerBeats4 vezeték nélküli fülhallgatójának kiadása egyre közelebb áll, miután az FCC bejelentése a múlt héten hivatalosan kimutatták őket. Most sokkal többet tanulunk róluk, a német Winfuture webhely megismerheti azt, ami úgy tűnik, hogy marketing fotók.

Ezek a képek azt mutatják, hogy három színes lehetőség áll rendelkezésre, bár az indítás után valószínűleg sokkal többet adnak hozzá. Ezek a színek lefedik az alapokat fehér, piros és fekete lehetőségekkel. Mindegyiknek színes illesztése és fülhorgja van, és hasonlóan néz ki a PowerBeats Pro-hoz, amellett, hogy természetesen a füldugókat összeköti.

A fülhallgató úgy van beállítva, hogy az Apple kiváló H1 chipje legyen, és támogatást nyújt a Hi Siri számára az asztalhoz. Ugyanez a chip biztosítja, hogy a szupergyors párosítás és az eszközváltás, valamint az összes többi funkció, amelyre számítunk az AirPod-tól. Az oldalsó gomb lejátszódik, szüneteltet és kihagyja a pályákat, míg a sajtó-tartós gesztus állítólag aktiválja a Siri-t.

A WinFuture szerint az új fülhallgató 15 órás akkumulátor -élettartamot kínál egyetlen töltésből, és az energiát villámzsinór segítségével adják hozzá, amennyire számíthat.

Nem tudjuk, mikor jelentik be ezeket a fülhallgatókat, és nem is fognak fizetni. De ezeknek a képeknek a kiszivárgása és az FCC a múlt héten történő bejelentése nem számíthatunk arra, hogy túl sokáig ezek a dolgok elindulnak a boltok polcaira.

(Forrás: WinFuture [Google Translate])

Ön is szeretné megnézni:

KODI 18.6 IPA APK LETÖLTÉS IOS 13 / iPados 13 -ra, Android megjelent

Futtasson több 2 WhatsApp -fiók számát 1 iPhone -on, ideális módon

Letöltés: iOS 13.4 Beta 4 IPSW linkek, az OTA frissítése az iPados 13.4 -rel együtt.

Jailbreak iPhone 11 Pro Max az UNC0ver 4.0.0 -val az iOS 13.3 -on

Checkra1n a Windows alternatívájához: Hogyan lehet használni a RA1NUSB -t az iOS 13.3 jailbreakhez

Jailbreak iOS 13.3.1.

Letöltés: IOS 13.3.1 Végleges IPSW linkek, OTA frissítés és iPados 13.3.1 Kompatibilis eszközökhöz.

Leminősítés iOS 13.3.1 -re iOS 13.3 -ra a Checkra1n Jailbreak számára, itt van

Jailbreak iOS 13.3 A CheckRa1N használatával, a következő:

Apple Élvezze az EKG alkalmazás hackét: Engedélyezze az Egyesült Államokat a nem támogatott országban az 5. és 4. sorozatban

Köveshet minket a Twitteren vagy az Instagram -on, és akár a Facebook oldalunkon is, hogy naprakészen tartsa magát a Microsoft, a Google, az Apple és az Internől.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *