A drónok a legmenőbb dolgok a Techben, valamint a Hálaadás napján fantasztikus lehetőség van arra, hogy felvegyék az egyiket az egyiket. A legjobban kinéző drónok fantasztikus áron. A DJI Tello már egy szép drón, amelyet megnézni, azonban ez a Iron Guy Edition kialakítása még jobb. valamint most már majdnem egyharmadot takaríthat meg, és csak 89 dollárt fizethet.

Általában ez a drón körülbelül 130 dollárért kínálna, ami már ésszerű költsége annak, amit megkap. Most azonban 40 dollárral felveheti a drónot.

Amellett, hogy úgy néz ki, mint a Iron Man, ami nagyon félelmetes, ennek a drónnak rengeteg más van rá. Hihetetlenül kicsi, és fantasztikus módja az embereknek, hogy hozzászokjanak egy drón repüléséhez, mielőtt valamivel nagyobb és költségesebbre költöznének. Van egy beépített 720p videokamera, amely rögzíti azt, amit a drón lát, valamint az egyes dobozok négy propeller-őrrel érkeznek, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy a légcsavarok nem károsíthatják a légcsavarokat. Ha megrongálja őket, cserélheti őket a propeller eltávolító eszközzel, amelyet szintén tartalmaz.

Nem gondolhatunk egy olyan drónra, amely ennél hűvösebbnek tűnik, legalábbis anélkül, hogy több ezer dollárt költene. Ha a Iron Guy rajongója vagy, és azt is szeretné, ha a drónja megmutatja, ez az a fajta ajánlat, amelyet nem akarja kihagyni.

Vásárlás: DJI Tello Iron Guy Edition az Amazon -tól: 89 USD | Eredeti ár: 130 USD

Hasonlóképpen is szeretné megnézni:

Letöltés: iOS 13.2 / iPados 13.2 IPSW linkek, az OTA frissítésének döntője az iPhone -ra, valamint az iPadre.

iOS 13.2 Végleges kiadási megjegyzések, változások, új funkciók: Bármit is igényel, hogy tudjon

Leminősítés iOS 13.2 / iPados 13.2 – iOS 13.1.3, itt van

Jailbreak iOS 13.2, a Checkra1n segítségével, amelyet qwertyoruiopz mutat be

iOS 13.2 Jailbreak Checkra1n megjelenési dátuma nyilvánvalóan ugratni

iOS 13.2 / Catalina Apple Notes App Sync nem működik az iCloud segítségével, itt vannak a részletek

A legjobb iPhone 11, 11 Pro Max helyzet vékony, pénztárca, ultravékony kialakítással? Itt vannak a legnépszerűbb válogatásunk [lista]

iPhone 11/11 Pro Max képernyővédő edzett üveggel: Itt vannak a legjobbak

Telepítse a WhatsApp Web -t az iPad -re az iOS 13 -nak, valamint az iPados 13.1 -nek köszönhetően

Jailbreak iOS 13/13.1 Állapotfrissítés [Folyamatosan frissítve a legtöbb aktuális információval]

Megfelelhet velünk a Twitteren vagy az Instagram -on, és akár tetszik a Facebook oldalunkon, hogy naprakészen tartsa magát a Microsoft, a Google, az Apple, valamint a Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *