, mert az Instagram az egyetlen és az egyetlen platform a fotoholikának és az odakint szelfi megszállott platformon. Nos, csak az Ön információkért, a jelenleg a Facebook tulajdonában lévő alkalmazást eredetileg Kevin Systrom és Mike Krieger készítette. Az IOS operációs rendszer számára, az Android Arch-Rival, majd majdnem két évvel később, az Android operációs rendszer számára 2012. áprilisában indult, ez a fotómegosztó platform felhasználói bázisa csak az egyes napok javítását folytatta. Íme 5 hűvös Instagram -javaslat és trükk, amely segít abban, hogy a kiemelkedő közösségi média alkalmazásból a legtöbbet hozza ki.

Az Instagram valóban forradalmasította a történeteink megosztásának módját. Véleményem szerint az Instagram sokkal jobb platform a történetek megosztására, mint az anyavállalat saját Facebook platformja, mivel kizárólagos lehetőségei vannak, például egy fénykép szerkesztése különféle szűrők használatával, a hashtagok használatával követõk megszerzésére, kedvelések és és kedvelések és Számos más.

Oké, tudom, hogy ti férfiak mind arra várnak, hogy mutassam be néhány hasznos Instagram -javaslatot és trükköt, szóval ugorjunk bele a legjobban.

5 Instagram javaslatok és trükkök

1. Mentse el képeket vagy videókat, hogy később megtekinthesse őket

Nem, nem, ne izgatj, kedves barátaim, az Instagram még mindig nem kínál nekünk a funkciót, hogy képeket vagy videókat töltsön le közvetlenül a telefon galériájába. Ehelyett ez az opció lehetővé teszi a képek vagy videók mentését maga az Instagram alkalmazásban, hogy később megtekinthesse azokat az Ön kényelme szerint. Képek vagy videók mentéséhez csak érintse meg a könyv vagy videó jobb alsó sarkában található könyvjelző gombot.

Mentse el az Instagram -on belüli bejegyzést
Olvassa el: Hogyan lehet letölteni az Instagram -képeket és videókat az Android készülékeken

Most, hogy megtanulta, hogyan lehet képeket vagy videókat menteni, nézzük meg most, hogyan lehet örülni azoknak a képeknek vagy videóknak, amelyeket éppen mentett, hogy később megtekinthesse az Ön javára, és ahogy az előnye, a végén számít. napja. A mentett kép vagy videó megtekintéséhez érintse meg a képernyő jobb alsó sarkában található ikont az alábbi képernyőképen kiemelve, hogy megtekintse a profilját, majd érintse meg a könyvjelző ikont, ahogyan az alábbiakban kiemelt a második képernyőképen.

Érintse meg a kiemelt gombot a profil megtekintéséhez
2. Kapcsolja ki a hozzászólásainak megjegyzéseit

Ha bármi, általában megjegyzéseket fűzhet, általános visszajelzést kínál Önnek, és segít javítani és motiválni, legyen az pozitív vagy negatív. Ugyanígy, az Instagram -on elhelyezett üzenetekhez megjegyzések megszerzése szintén tudatja Önnel az üzenetek általános visszajelzéseit, és ennek eredményeként segítene, amit az emberek gondolnak a hozzászólásaira, de lehet, hogy vannak bizonyos képek vagy videók, amelyeket közzétesz. Instagram Nem akarja, hogy az emberek kommentáljanak. Nos, ebben az esetben nézzük meg, hogyan lehet kikapcsolni a megjegyzés funkciót az Instagram -on.

Nagyon egyszerű a megjegyzések kikapcsolása az Instagram -on. Először csak a profilodhoz kell mennie, ha megérinti a képernyő jobb alsó sarkában lévő profilgombot, az alábbiakban az alábbi képernyőképen látható, válassza ki az üzenetek bármelyikét, majd érintse meg az Ellipsis gombot, vagy tipikusan három pontot hívjon A menügomb az üzenetek jobb felső oldalán, majd koppintson a Kapcsoló kikapcsolás gombra.

Csak érintse meg a „Kapcsolja ki a kommentációt”.
Ne hagyja ki: Élvezze az egyszerűbb multitasking -ot, amikor egy hívás közben hívja meg

3. Szűrje ki a hozzászólásai megjegyzéseit

Időnként a megjegyzések, vagy mondjuk, hogy az üzenetekről kapható visszajelzés negatív lehet, vagy mi lenne, ha a megjegyzések messze túlmutatnak a negatívon, és ennek eredményeként sértő lehet az Ön számára?. Ezekben a helyzetekben az Instagram képes szűrni a hozzászólásain kapott megjegyzéseket.

Kétféle szűrő létezik, a kettő közül az elsőt automatikus szűrőnek nevezzük. Az automatikus szűrő azt teszi, hogy automatikusan felismeri az üzenetek sértő megjegyzéseit, és elrejti őket, majd a második szűrőt kézi szűrőnek hívják. Ennek alapján engedélyezzük a billentyűzet -szűrőket, amelyek lehetővé teszik a megjegyzések elrejtését, amelyek tartalmazhatják a szövegmezőben megadott szavakat vagy kifejezéseket. Használja az alapértelmezett kulcsszavak elrejtése az üzeneteihez, amelyek általában a természetben visszaélésszerűnek tartott megjegyzéseket tartalmaznak. Nagyon javaslom, hogy engedélyezze ezt a funkciót, ha alapértelmezés szerint letiltja. Ezen funkciók használatához lépjen a profiljára, keresse meg és érintse meg a képernyő jobb felső sarkában található három pont gombot, hogy bemegy az Instagram beállításaiba, görgessen lefelé, és koppintson a megjegyzésekre.

Szűrő megjegyzések.
4. Archiválja az üzeneteit, hogy elrejtse a profiljától

Bármely elem archiválása nagyon hasznos, ha a dolgokat ügyesnek és rendezettnek szeretné tartani, vagyis rendetlen, vagy bármilyen fájlt vagy fényképet elrejteni az alkalmazás fő nézetéből. Ez a szolgáltatás az Instagram -on is elérhető azok számára, akik úgy döntöttek, hogy magánéletükkel rendelkeznek, ha elrejtik üzeneteiket másoktól. Csak te láthatja az archivált hozzászólásait.

Archi -naknull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *