Take one look at the sticker on top of this project box and it’s pretty clear you’re not meant to flip the switch protected by the piece of red plastic. De ha a munkatársaid olyanok, mint a timmy, akkor legalább néhány, aki megáll, és csak nem tudja megtartani a kezét. Ezt megépítette, hogy megmutassa ezeket a tanulságot. Flip a kapcsolót, és egy nagyon hangos sziréna elindul. The thing is, the 107db alarm can’t be turned off by the switch, you need to have the crucial for the switch on the side.

A sziréna önálló egység, amely csak 6V és 15V közötti áramforrásra van szüksége. This makes the project quite simple, the only part that [The Timmy] really needed to think about was how to build a mechanical SR Latch (set-reset). Az opció egy mechanikai relé használata. The toggle switch connects the usually open connector to the common terminal to enable the relay. A döntő kapcsoló megszakítja a relé csatlakozását a talajjal, lehetővé téve a mágneses kapcsoló újra megnyitását.

Ha segítségre van szüksége, hogy megértsük, hogy a relé csatlakozások hogyan működtünk, a szünet után egy független videót emítettünk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *