Úgy tűnik, hogy egy óránál hosszabb ideig nem mehetünk anélkül, hogy a Flappy Bird bejutna a hírbe, és a legújabb címsor, amelyről a játékról beszél, amelyről mindenki beszél, a valószínűtlen események jóvoltából származik. A híreket követve, hogy a Flappy Bird fejlesztője a népszerű játékot mind az App Store, mind a Google Play áruházból vonzotta, úgy tűnik, hogy azok, akik meg akarják szerezni a Flappy Fix -et, valószínűleg jó híreket szereznek.

Mindaddig, amíg a kavicsos intelligens órájuk van.

Lehet, hogy a játékosok nem képesek újból telepíteni a Flappy Bird -t okostelefonra vagy táblagépre a játék halála után, és azok, akik a Pebble Variety óráját csomagolják, most letölthetik a játék kikötőjét a csuklójukhoz. A Tiny Bird -nek nevezett játék körülbelül olyan egyszerű, mint amennyit remélhetne. A „UP” gomb megnyomásával csapként működik, így a szerencsétlen madár szárnyai szárnyát csapják és a levegőben maradnak. Az akadályok áthaladása nyilvánvalóan a játék célja, akárcsak az eredetiben. Ha az eredeti rajongója vagy, akkor ezt imádni fogja.

Természetesen ez egy intelligens óra játék, amelyet ilyenként kell kezelni. Ennek ellenére azt mondják nekünk, hogy ugyanolyan irritáló és addiktív, mint a Flappy Bird iOS és Android verziói, és egy flapp utáni madárvilágban ez egyáltalán nem rossz lehetőség.

Az eredeti Flappy Bird híresen az ingyenes alkalmazásdiagramok tetejére lőtt, és meglehetősen zümmögést váltott ki az interneten. Sajnos fejlesztője úgy érezte, hogy a játék sikere rontotta az „egyszerű életét”, és ennek eredményeként mind az Apple App Store, mind a Google Play Store -ból vonta be. Az alkalmazás állítólag csodálatos napi 50 000 dolláros hirdetési bevételben került, ami azt jelenti, hogy fejlesztője valóban könnyű életet akart, ha hajlandó hátát hátra fordítani.

Ha az apró madár úgy hangzik, mint valami, amit érdemes kipróbálni, akkor azt a Pebble Appstore -ból letölthető, ami azt jelenti, hogy a legújabb 2.0 firmware -t telepítené a Pebble Smartwatch -re, valamint az iPhone frissített Pebble alkalmazásával. Az Android felhasználóknak meg kell várniuk, amíg a szükséges frissítéseket ki nem bocsátják, de ha beiratkozik a Pebble béta programba, akkor azonnal letöltheti. És az írás idején ez a leginkább letölthető alkalmazás a Pebble Appstore -ban. Furcsa, igaz?

Lehet, hogy nincs olyan színes Mario testvér, mint a grafika a kavicson, de ha mindig futsz, és vágyakozol egy flappy madárra, akkor ez a legközelebbi dolog, amit megragadhat az igazi dologhoz.

Köveshet minket a Twitteren, hozzáadhat minket a köréhez a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy frissítse magát a Microsoft, a Google, az Apple és az Web legújabb oldalán.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *