[Craig Turner] írta, hogy elmondja nekünk a vezeték nélküli tűzijátékvezérlőt, amelyet éppen befejezte az épületet. Nyolc teljes csatornával rendelkezik, és olyan biztonsági funkciókat használ, amelyet a robbanóanyagokkal való munka során szeretnénk látni.

A fenti kép részletezi a projekt indító oldalát. A projektdoboz egy Arduino-t tartalmaz, amelyet egy 9V-os akkumulátor táplál. Ennek a bázisállomásnak, hogy a projektdoboz tetején feküdt, be kell illeszteni, és a helyzetre néz. A bal oldalon a 12V-os akkumulátor, amelyet a gyújtóknak nyolc relé segítségével történő ellátására használnak. A demo videóban a szünet után [Craig] nichrome vezetéket használ, hogy bemutassa, de olyan projekteket is láttunk, amelyek valójában ellenállóképességet égetnek a tűzijátékok megvilágításához.

A rendszer RF12 vezeték nélküli modulokat használ a vezérlőpanel kommunikálásához. Ez is Arduino, valamint egy számpár. After switching on the power the operator need to enter a PIN code before the system will allow any of the fireworks to be launched.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *