, a Google Duo egy egyszerű és egyszerű videofelvételi alkalmazás a Google-tól. Könnyű használni, de ez nem jelenti azt, hogy mindent tudna róla. Íme néhány Google Duo javaslat és trükkök, amelyek segítenek. Tanulja meg, hogyan lehet letölteni a Google Duo hívás előzményeit, és hozzáférhet a telefonról. Ezenkívül ellenőrizni fogjuk a Google DUO adatvédelmi beállításait, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki ehhez a hihetetlen video-calling alkalmazásból.

Azért, mert a Google hangoutokkal jött létre, a felhasználók az iMessage és a FaceTime alternatívát várták a cégtől. A Hangouts egy ideje az alkalmazás volt, de ahelyett, hogy integrálódott volna az Androidba, a Google továbbra is külön alkalmazásként kínálja azt a telefon- és SMS alkalmazásokkal együtt. Ez a Hangouts -t csak egy újabb messenger alkalmazás készítette az Androidon, mint a többiek. A Google feljött Allo -val és duóval.

Google Duo javaslatok és trükkök

Nézzük meg mind a 10 Google Duo javaslatot, hogy a Mountain View Giant -ból a lehető legjobban kihasználhassuk ezt a hívó alkalmazást.

1. Hozzáférés a Google Duo hívás előzményeihez a telefon alkalmazásból

A Google Duo hívás története a Dialer -től

A Hangouts -szal ellentétben a Google integrálta a Google Duo -t az Android telefon alkalmazásába. Ez azt jelenti, hogy a Google Duo videohívásait közvetlenül a telefon alkalmazásból készítheti, és megnézheti a hívás előzményeit. Ehhez engedélyeznie kell, hogy az alkalmazás hozzáférjen a hívásnaplókhoz. Ez automatikusan megkérdezi ezt, amikor az első hívást a Google Duo használatával kezdeményezi.

Ha valahogy elmulasztotta, akkor léphet be a Beállítások> Alkalmazások> Duo> Engedélyek elemre, és adhatja meg a telefon hozzájárulását. A Google Duo alkalmazás is megmutatja a hívási előzményeket, de hiányzik a részletek, például a hívás ideje vagy annak időtartama. Ezért a telefon alkalmazásban a hívási előzmények engedélyezése nagyon hasznos lehet.

Ön Facebook -felhasználó? Íme néhány jó Facebook -javaslat és trükk.

2. Töltse le a Google Duo hívás előzményeit

Töltse le a Google Duo hívás előzményeit

Töltse le a teljes hívás -előzményeit a Google Duo -ból is. Ehhez lépjen a Súgó és a Visszajelzéshez a Hárompontos menü gombról. Érintse meg ismét a menü gombot a Súgó és Visszajelzés szakaszban, és válassza az Export Hívás előzményeit. Amikor ezt megteszi, látni fogja az Android Share menüt, ahonnan megoszthatja bármelyik névjegyével, mentheti a meghajtót vagy a vágólapra való másolatot. A kapcsolattartási előzmények lényegében csak szöveges információk az összes hívásról.

3. A Google Duo hívásainak kezdeményezése a telefon alkalmazásból

Tegyen a Google Duo hívásait a telefon alkalmazásból
Miután megengedte, hogy a Google Duo integrálódjon a telefonos alkalmazásba, még a DUO hívásokat is kezdeményezheti a telefon alkalmazásból. Ehhez csak nyisson meg egy kapcsolattartási profilt a telefon vagy a névjegyek alkalmazásból, és megtalálhatja a Duo videohívások közvetlenül a DUO videohívásainak lehetőségét.

Az alkalmazások okostelefonjainkat okosabbá teszik, de vannak olyan alkalmazások, amelyeket mindig távol kell tartanunk. Íme 5 típusú Android -alkalmazás, amelyet nem szabad használni a telefonján.

4. Használjon kép-képen

A kép-kép egy Android szolgáltatás, amelyet az Android 8.0 Oreo-val vezetnek be. Ezért, ha használni szeretné, akkor rendelkeznie kell egy olyan eszközre, amely az Android Oreo -t vagy annál magasabb szintet futtatja. Ha igen, akkor többfeladatos feladatot készíthet videohívás közben, egyszerűen megnyomva a Kezdőlap gombot. Amikor megnyomja a Kezdőlap gombot egy folyamatban lévő Google Duo videohívás során, akkor a beszélő személy videocsatornája minimalizálódik, mint egy úszó ablak a képernyő sarkában. Ez az ablak mozgatható, és továbbra is működtetheti a telefonját.

5. Audio hívásokat kezdeményez a Google Duo -val

Hanghívásokat kezdeményezni a Google Duóval
Ezzel a Google Duo tippjével audio hívásokat kezdeményezhet. A két alkalmazást sok hype volt. Amikor az Allo először elindult, a legtöbb kritikával szembesült azzal, hogy nem az, amire mindenki várt. Mire a Duo elindult, mindenkinek már nem volt elvárása tőle, kivéve, ha csupasz csontú videohívás -alkalmazás volt. És pontosan ez volt a Duo, amíg egy frissítés meghozta a képességet az audio hívások kezdeményezésére. A Google Duo alkalmazásban a Video fül mellett a legjobban észreveheti a telefon fülét. Amikor rá vált, akkor nem sok változik, csak az elülső videokamera -hírcsatornán kívül.

A tárcsázó lapon, amikor bárkit felhív, videohívás helyett hanghívást kap. Elcsúsztathatja és rögzíthet egy hangüzenetet is, hogy valakit küldjön, csakúgy, mint egy videoüzenethez.

A magánélet védelme olyasmi, amit mindannyian törődünk az interneten való szörfözés és az okostelefonokon történő alkalmazás használata közben. Nézze meg néhány jó módszert az üzenetek olvasásának a WhatsApp, a Telegram és a Facebook Messenger oldalon.

6. Távolítsa el a legújabb kapcsolattartókat

Távolítsa el a legújabb névjegyeket
A Google Duo alkalmazás egy kapcsolattartó fotók rácsát mutatja be, amelyet a közelmúltban hívott. Ha van olyan kapcsolat, amelyet inkább nem lát a listában vagy a rácsban, akkor mindig eltávolíthatja őket. Csak hosszú nyomást gyakorol a kapcsolattartó fotón, és válassza a távoli kapcsolattartók eltávolítását.

7. Tiltsa le a videó előnézetét

Tiltsa le a videó előnézetét

Ez egy újabb hasznos Google Duo tipp. Amikor a Google Duo megérkezett, ugyanolyan csupasz csontok volt egy videohívás alkalmazáshoz, mint az Allo egy üzenetküldő alkalmazáshoz. denull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *