elrontanunk, meg fogjuk érteni, ahol [John Clarke Mills] jön, amikor megmondja, hogy egy ház mozi színházát akarja, de nem az odaadási költségek miatt. His circumstance is a bit a lot more sticky than a lot of people in that he has a beautifully kept Victorian age home. Nemrégiben kiküszöbölte egy olyan korosztályból való helyreállítását, amely nem alakult meg a stílusban, és feltéve, hogy esélye van a rejtett projektor képernyőjén.

Évek vissza valaki, aki ebben a nyílásban fekszik, és hozzáadta a francia ajtókat. After opening up the wall [John] sized up the circumstance as well as made a decision he had just sufficient space to develop a soffit which might hide a rolled up projection surface. Megvásárolt egy motoros képernyőt (láttunk néhány DIY vetítési képernyőt, de nem tarthatnánk szem előtt tartva az egyiket, amely felkerül), valamint kifejlesztette a slotot a stílusba, amely csak nagy elegendő ahhoz, hogy a képernyő áthaladjon. A szünet után teszteli a klipben, mielőtt a vakolat munkát végezne.

Az oszlopok mindkét oldalon is az Ön kiegészítése is. The floor of the home is unlevel as well as one of those columns ended up a full inch longer than the other. Biztosan nem tudjuk megmondani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *