pletykák új pletykáival foglalkozik, amelyekben egy 13 hüvelykes Retina MacBook Pro a láthatáron volt, és azt állította, hogy az eszköz valódi támogatása Az online felvágott referencia -eredményekkel. A jelentések szerint a még be nem jelentett eszköz is várhatóan megkezdi az emberek kezét október időpontjában.

Az a pletyka, miszerint egy 13 hüvelykes Retina MacBook Pro későn buborékos, ám úgy tűnik, hogy az online megjelenő új referenciaértékek hitelességet adnak az állításokhoz, hogy az eszköz nem túl messze van az ügyfelek számára.

A referencia-eredmények kérdésben a népszerű alkalmazás, a GeekBench származik késő.

A jelenlegi 13 hüvelykes MacBook Pro 5000 geek-pench eredményt lát, a 15 hüvelykes retina modell közel 11 000-nél. Az új, be nem jelentett modell, amely az interneten felbukkant, azonban a kettő között ütközik, a 7800 -as jel körül. Az Intel Core i7-3520M Ivy Bridge processzor 2,9 GHz-es órájával kételkedik abban, hogy ez a készítő látszólag szerepel, de amíg nem látjuk, hogy az Apple bejelenti a gyártót, a 13 hüvelykes Retina MacBook Pro csak valami, amit remélünk Útközben, de messze nem garantált.

A retina kijelző és megjelenése a MacBook Pro sorozatban a laptop képernyőket olyan szintre vette, amelyet sokan soha nem gondoltak, hogy lehetséges, legalábbis még nem. Az, hogy az extra pixelek ilyen sok különbséget tesznek -e a valós világhasználatban, egy ideig vitatkozni fog, de kevés azzal érvelhet, hogy a potenciál akkor van, ha az alkalmazások valóban kihasználják a retina kijelző által biztosított extra felbontást.

A 13 hüvelykes MacBook Pro további potenciális bizonyítékai a hírhedten hamis digitimek állításainak formájában jelentkeznek, amelyek szerint az upstream gyártók felkészülnek a gép alkatrészeinek szállítására. Mint mindig, ugyanakkor ez egy tiszteletre méltó csipet sóval fogjuk ezt vinni.

(az AppleInsider -en keresztül)

Ön is szeretné megnézni:

A MacBook Pro a Retina kijelzővel összehasonlítva, az előző gen Mac -eket úttörő margóval Trumpja

Köveshet minket a Twitteren, hozzáadhat minket a köréhez a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy naprakészen tartsa magát a Microsoft, a Google, az Apple és az Web minden aktuálisján.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *