A Pangu csapat, amely tehát messze elszámoltatható az iOS 7 -en és a 8 -as számos kötetlen börtönbörcsért, és 8, végül megsértette a csendet az állandó nyilvános rendezés felé. valamint a mobil biztonsági piac konkrét sarkai általi kritika, egy nyitott és lélekhordozó levelet közzétételével a weboldalával foglalkozó nyilvánosság számára. A mélyreható blog közzétételét a „Jailbreak nem szabad tolerálnia a regionális diszkriminációt” címet, valamint számos olyan fontos problémát foglalkozik, amelyekkel a csapat folyamatosan megcáfolódott, mióta belépett az iOS jailbreaking gyakran megkérdőjelezhető világába.

Noha egyértelműen nyilvánvaló, hogy a levélben tárgyalt problémák meglehetősen egy ideig a felszín alatt főznek, úgy tűnik, hogy a retort valóban közzétételének katalizátora Stefan Esser nemrégiben észlelt támadása volt a csapat ellen – egy jól megértett biztonság Kutatási tanulmány szakember, akit egyébként I0N1C -ként értenek – a szingapúri Syscan (Security for Asia Network) szemináriumon, amelynek úgy érzik, hogy „rasszista és tele volt morbid állításokkal”. erős szavak valóban.

Motiválunk mindenkit, aki befektetett a Jailbreak világába, akár tervezőként, akár felszabadult eszközfelhasználóként, teljes egészében ellenőrizze a levelet, mivel ez nemcsak néhány értékes tartalmat tartalmaz, ugyanakkor létezik arra, hogy néhány abszurd állításból elutasítsák néhány abszurd állítás elutasítását amelyek létrehozása óta a csapatba esnek. Mint várható, az egyik sürgetõbb kérdés, amelyet a levélbovak a csapat monetáris szponzorálása, a sejtés ténylegesen elutasítja, hogy 1 millió dollárt kapott az eszközök kiadása érdekében.

A levél szintén megkísérli megcáfolni azt a kijelentést, hogy Pangu rosszul cselekedett a kernelinformációs szivárgások segítségével, amelyeket részletesen tárgyaltak a korábban említett Esser által készített biztonsági beszélgetés részeként. Annak érdekében, hogy megvédje egy újabb megértett sebezhetőséget, úgy tűnik, hogy a Pangu -csapat a meglévő sebezhetőséget használta, amelyet a biztosítási igény már a köztulajdonban tartott, mielőtt ezt a bot kritika alapján kicseréli a Jailbreak eszköz megújult változatában.

Miután néhány más vitatott kérdéssel foglalkozott, például óvatosan együttműködve a Cydia alkotójával, Jay Freemannel, és elutasította, hogy az ellopott üzleti tanúsítványokat a Jailbreak folyamat részeként használták fel, a Pangu csapat jelzi a nyitott levelet azáltal Ne ítélje meg a „tervezői verseny, hitvallás, szín vagy vallás” munkáját. Saját véleményünktől függetlenül úgy gondoljuk, hogy ez határozottan egy olyan dallam, amelyet mindannyian együtt énekelhetünk.

(Forrás: Pangu)

Hasonlóképpen is szeretné ellenőrizni:

Jailbreak iOS 8.1.3, valamint iOS 8.2 állapotfrissítés

A Twitter -en betarthatja velünk, hozzáadhat minket a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy frissítse magát a Microsoft, a Google, az Apple és a Web legújabb legújabb oldalán.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *