annak érdekében, hogy pénzt takarítson meg az új technológia bevezetésének részeként az életedbe, Ismét kurátusunk egy különféle fantasztikus technológiai ügyletet.

Egyszerűen keresse meg az ajánlatokat, keresse meg, mit keres, és gyorsan cselekedjen a vásárlás biztonságához.

A Samsung ívelt 49 hüvelykes 4K Ultra HD Smart TV (599,99 USD, általában 988,99 USD): Az a tény, hogy ez egy lenyűgöző Samsung LED televíziós készlet, egy óriási 40% -os kedvezményt alkalmazva, valóban elegendőnek kell lennie, hogy meggyőzze Önt a vásárláshoz. Ehhez a pénzügyi kiadáshoz 49 hüvelyk szenzációs megtekintést, 4K felbontást és még beépített intelligens funkciót kap, amely számos további alkalmazáshoz való hozzáférést biztosít.

Ehhez az árcédulához minden fillért megér.

Vásárlás: Samsung ívelt 49 hüvelykes 4K Ultra HD Smart TV az Amazon-tól: 599,99 USD | Eredeti ár: 988,99 USD

Roku Express+ (25,00 USD, általában 35,00 USD): Az Apple szeptember 12 -i rendezvénye felmerülve az összes beszélgetés streaming dobozokról szól. Az Apple várhatóan megpróbálja megtenni a piaci részesedést a Roku -tól az Apple TV 5 bevezetésével, de segíthet Roku -nak erősen tartani ezt a vásárlást.

Bonyolult beállítással, több ezer fizetett és ingyenes csatornához való hozzáféréssel, valamint egy könnyen használható távirányítóval érkezik az egyszerű navigációhoz.

Vásárlás: Roku Express+ az Amazon -tól: 25 USD | Eredeti ár: 35 USD

Fire TV -bot az Alexa Voice Remote -vel (34,99 USD, általában 39,99 USD): Ha az Apple és a Roku nem a te dolgod, akkor talán szeretné, ha az Amazon kezelje a streaming igényeit a Fire TV -botjával.

Ez a Fire TV-bot jön a Fire Os futtatásához, egy Alexa-alapú távirányítót használ, és azonnali hozzáférést biztosít minden funkcióhoz egy alapvető plug-and-play rendszerrel, amely lehetővé teszi, hogy közvetlenül a TV-be csúsztassa.

Vásárlás: Fire TV -bot Alexa távoli az Amazon -tól: 35 USD | Eredeti ár: 40 USD

TCL 55 hüvelykes 4K Ultra HD Roku Smart TV (399,99 USD, általában 599,99 USD): Ha új TV-re van szüksége, de ne gondolja, hogy a Samsung 49 hüvelykes TV-je elegendő, akkor ez az 55 hüvelykes opció garantált versenyző.

A fantasztikus 4K felbontással érkezik, a Roku által táplált intelligens funkcionalitást használja, rengeteg alkalmazáshoz és szolgáltatáshoz való hozzáféréssel, sőt egy fantasztikus terméktervezéssel is rendelkezik, amely megcáfolja az árát.

Vásárlás: TCL 55 hüvelykes 4K Ultra HD Roku Smart TV az Amazon-tól: 399,99 USD | Eredeti ár: 599,99 USD

A Logitech Pop Home Switch Starter Pack (59,99 USD, általában 99,99 USD): Ez egy nagyon kreatív kis termék a Logitech által. Egyszerűen ezt az otthonában, mint egy fénykapcsolóhoz, ezt az alapkapcsgal kell felépíteni, és gyorsan vezérelheti otthonában lévő intelligens kiegészítők sokaságát, amelyeket előre definiált állapotokra állítanak be.

Az indítócsomag két kapcsológombot és egy csomópontot tartalmaz.

A Hue, a LIFX, az Insteon, a Sonos és még sok mással dolgozik, ó, és mondtuk, hogy az Apple HomeKit kompatibilitása is jön?

Vásárlás: Logitech Pop Home Switch Starter Pack az Amazon -tól: 59,99 USD | Eredeti ár: 99,99 USD

Köveshet minket a Twitteren, hozzáadhat minket a köréhez a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy naprakészen tartsa magát a Microsoft, a Google, az Apple és az Web minden aktuálisján.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *