, amikor a képzelet és a technológia összejön, minden lehetséges. A valós és virtuális világok egyesülésének gondolata mindig is nagyon lenyűgöző volt. Láttuk a filmekben, és lassan kibővült a videojátékok világába. Az első megvalósítások lenyűgözőek voltak, de hiányzott valami, amit a technológia eddig nem tudott felajánlani. Ez az oka annak, hogy a Google Arcore különbözik, és hogyan változtatja meg a kiterjesztett valóságot.

Melyek voltak a legnagyobb korlátozások az AR -re?

A kibővített valóság legkorábbi példái, amelyekre gondolhatunk, a 3D mozgóképek és a 3D könyvek. Azért lehet besorolni, hogy mindegyik ugyanazon a koncepción alapul. Amikor a 3D szemüveget használjuk, úgy tűnik, hogy a képek kijönnek a képernyőn vagy a papírból. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy láthassunk valamit, ami valójában nincs ott, ezáltal megváltoztatva a valóság felfogását.

Ennek az ötletnek sok lehetősége volt rá, de sok tennivaló volt. Valójában a következő nagy lépés az volt, hogy ezeket az illúziókat interaktívvá tegyék. Miközben egy virtuális tárgyat fizikai térbe helyeztek, nem volt nehéz, a fizikai akadályokkal való interakció kihívást jelentett. A probléma mindig ugyanaz volt: a szoftver látta a környezetet, de nem tudta megérteni.

Számos kísérlet történt a technológia fejlesztésére, de a CAM egyszerűen nem tudta megadni az összes szükséges információt. Tehát hogyan lehet egy program látni a világot, mint egy ember? Itt jönnek a Google és az ember alkotta intelligencia erőforrásai. Olvassa tovább, ha tudni akarja, mi az Arcore, hogyan kell használni, és mely eszközöket támogatják!

Ön is tetszik: Minden, amit tudnod kell az okostelefon -akkumulátorról

Mi a Google Arcore?

A Google Arcore egy nyílt forráskódú platform a kibővített valóság élményeinek kiépítéséhez. Ez a technológia integrálja a fejlett API -kat (alkalmazásprogramozási interfészeket), így elérhetővé teszi őket a fejlesztők számára. Ezek az API -k interfészek a bütykös és más vásárlási érzékelőkkel, hogy megszerezzék az összes szükséges információt. Ezután az információkat feldolgozzák, lehetővé téve eszközének, hogy megértse és megértse a környezetet. Az Arcore a Tango projekt utódja, amely alfa -tesztelési programként szolgált.

Hogyan működik a Google Arcore?

Az Arcore működésének módja három alapvető fogalomon alapul: mozgáskövetés, környezeti megértés és fénybecslés. Mindenekelőtt a készülék arra kéri Önt, hogy lépjen körbe a bütyköt, ezáltal lehetővé téve a szoftver számára a környezet becslését. Ezután kiválaszt néhány felismerhető pontot, amelyet rendszeresen nyomon követnek. Végül, az érzékelők pontosan nyomon követik ezen pontok helyzetét, még akkor is, ha nem keretben vannak.

A világítás akkor jön létre, amikor a szoftver virtuális objektumot generál a valós térben. Valójában a Google Arcore képes megbecsülni a természetes fényt és reprodukálni a szimulált elemeken. Egy másik kritikus jellemző a lapos felületek felismerésének képessége, amely általában megmondja az alkalmazásokat, ahol van elég hely. Mindez lehetővé teszi a zökkenőmentes integrációt a világgal, így a technológiát figyelemre méltóan sokoldalúvá teszi.

Melyek a fő előnyök?

A fő különbség a Google Arcore és a régebbi kibővített valóság szoftver között az intelligencia. Néhány korábbi lehetőséghez speciális kártyák használatát igényelték, amelyeket a szoftver felismerhet és nyomon követhetett. Ez lehetővé tette a felületek pontosan felismerését, de a kártyák maguk korlátozó tényezőt jelentettek. A kártyák eltávolítása sokkal több szabadságot adhat a felhasználók számára, de a nyomon követés nem volt olyan pontos.

A környezet megértésének képessége lehetővé tette Arcore számára, hogy alkalmazkodjon minden helyzethez. A standardizált programozás helyett a készítő tanulását számít. Nem csak sokkal hatékonyabb, hanem jobb lesz, annál sokkal többet használ. Ez azt jelzi, hogy az alkalmazásoknak már nem kell kitalálniuk, mert az összes információ készen áll a használatra. A legjobb az egészben, hogy a fejlesztőknek nem kell aggódniuk egy új alkalmazás létrehozásakor, a Google már gondoskodott a legnehezebb részről.

Ne hagyja ki: 6 Hasznos távirat felhő ötletek és trükkök

Milyen követelmények vannak az Arcore -ra?

Nem számít, mennyire fejlett a szoftver, nem lenne képes helyesen működni jó hardver nélkül. Ha a platformot mindenki számára elérhetővé teszik, néhány felhasználó elkerülhetetlenül csalódott lenne. Ez az oka annak, hogy a támogatott eszközöket nagyon óvatosan kell kiválasztani.

A támogatás azt jelzi, hogy az eszközt a Google tanúsította. A tanúsítási folyamat pontos méréseket és a hardver elemzését tartalmazza. Ezután az Arcore optimalizálva van minden egyes vásárlási eszközhöz, hogy a lehető legtöbbet hozza ki belőle. A Google néhány követelménye, amelyet figyelembe vesznek, az érzékelők, a kamerák és a teljesítmény.

Mindenekelőtt az eszköznek kivételes érzékelőkkel kell rendelkeznie, alacsony késéssel és nagy pontossággal. Ez a legfontosabb elem, figyelembe véve, hogy egy pontatlan érzékelő teljesen torzítja a nyomkövetést. Másodszor, a CAM minőségének jónak kell lennienull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *