Nem régen számoltunk be az iPhone 5 szilikon tokokról, amelyek elkezdték az interneten történő értékesítést – általában Kínából származtak. Úgy tűnik, hogy a nagykereskedő Trusupplier nagyon magabiztos a végső terv kimenetelében, és később a bevezetés várhatóan október eleje várhatóan a bevezetés várhatóan kemény héjú ügyeket adott a beosztáshoz.

Az esetek ismét ratifikálják azt a régóta fennálló hajlamot, hogy az Apple sokkal lekerekített hátsó lemezt választ, nem pedig az iPhone 4 hátsó végének laposságát.

Alapvető fontosságú, hogy elhanyagoljuk a kartonnak tűnik, és az iPhone 4 elejét képviseli, nem pedig az iPhone 5-et, amelyről azt állítják, hogy egy nagyobb otthoni gomb van egy gesztus-alapú rendszer befogadására, valamint egy nagyobb otthon képernyő.

Ez a szög feltárja az összes normál résidőt, amelyre számíthat, hogy beletartozik a rés és a fejhallgató, valamint az alvás- és hangerőgombok, amelyek egyikét sem mozgatták. Az Apple a múltban rendszeresen megkísérelte bizonyos funkciók helyzetét az iDevices -en – nevezetesen a fülhallgató -csatlakozót, amelyet korábban az alján láttak, valamint a felső, a jobb és a bal oldali tetején. De az iPhone esetében a fejhallgató -csatlakozót soha nem mozgatták.

Az esetek itt rengeteg színben kaphatók, sok más iPhone 5 finomság mellett, beleértve a csere fülhallgató -csatlakozókat és a bütykös alkatrészeket. El kell gondolkodni, vajon valamelyik személy valóban vásárol -e ezeket a cuccokat. Bár úgy tűnik, hogy az elhanyagolható bizonyosság, hogy valamikor a következő hat héten belül lesz egy új iPhone, semmit sem állítottak be kőbe, és rengeteg ellentmondásos jelentés történt arról, hogy a végső formatervezés hogyan fog kinézni. Regénye, hogy eljuthasson a piacon, de az állítólagos termékekre való raktározás gondatlannak tűnik.

Örülne egy ívelt háton – potenciálisan követni az iPad 2 -hez hasonló öltönyt, vagy boldogabb vagy az iPhone 4 szimmetrikusságával? Úgy tűnik, hogy az általános konszenzus az, hogy a Cupertino Company a negyedik részletben volt, tehát kissé furcsanak tűnik, hogy megjavítsák valamit, ami nem tört.

Ezután ismét, ha egy második iPhone, vagy esetleg egy 8 GB-os iPhone 4 pletykák a belépő szintű ügyfelek megsértésére, akkor ideálisnak tűnik, hogy az Apple-nek egyértelműen megkülönböztetnie kell a kettőt, és így leírja a kissé szükségességet. radikális újratervezés.

(a makrumorokon keresztül)

Köveshet minket a Twitteren, vagy csatlakozhat a Facebook rajongói oldalunkhoz, hogy naprakészen tartsa magát a Microsoft, a Google és az Apple összes jelenlegi helyzetéről.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *