A koreai tech Gigantic Samsung -ot mind az okostelefonok, a Samsung Galaxy Note 9, 2018. augusztus 9 -én, New York City -ben mutatják be. Nagyon biztosak vagyunk benne, hogy minden tech szerelmese sok szivárgást látott a Galaxy Note 9 -ről az interneten. Ebből beszélve, csak egy kiszivárgott plakátra botlottunk, amely ábrázolja a közelgő Galaxy Note 9 Yoursy of twitter -t, ez egy jó hírű forrás, amikor az okostelefon -szivárgásra és a pletykákra vonatkozik. A kiszivárogtatott plakátok a Sammy közelgő okostelefon -behemothjának hátsó panelét képezik.

A Samsung Galaxy Note 9 a @Universeice jóvoltából kiszivárogtatta a Twitter -t.
A fenti fotó mellett biztonságosan fogadhatunk, hogy a következő Note Series okostelefon a nagy régi fejhallgató -jack -et fog működtetni. Az USB-C port az alsó középpontjában helyezkedik el, amelyet a hangszóró szegélyez, és ismét a fejhallgató-csatlakozót. Természetesen a hangszóró melletti sarkon lévő üres nyílás a kipróbált, valamint a True Samsung S toll tárolási rekesze. Az S tollról szólva pletykák szerint az S toll körüli idő várhatóan a Bluetooth -kapcsolatot fogja működtetni a zene ellenőrzéséhez, és a Galaxy Note 9 bütykével a program segítségével képeket készítsen az S tollon. sokkal több.

A Galaxy Note 9 egy meglehetősen meggyőző szivárgásban.
A Galaxy Note 9 hátsó üvegpaneljére, valamint a Cam modul tervére, láthatjuk, hogy ez nagyrészt ismerős konfiguráció, amint azt a Galaxy Note 8 -ban látják, és a döntő különbség az ujjlenyomat -szkenner helye. Most úgy tűnik, hogy az ujjlenyomat -leolvasót a CAM modul vízszintes vízszintes alatti középpontjába helyezték át. Igen, a Samsung nagyon gondosan figyelembe vette az egyes megjegyzéseket!

Olvassa el: 10 legfinomabb Samsung téma egy felhasználói felülethez

Forrás: @Universelce a Twitter -től

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *