A szöveg másolása az érintőképernyőn mindig sokkal kihívást jelent, mint amilyennek kell lennie. A csúszkák körül mozogni az ujj ötletével nem a legjobb élmény. A Sony Xperia eszközein a folyamatot kissé segítik egy kis nagyítóval, amely a szöveg kiválasztásakor jelenik meg. A zavaró élmény félrehúzása azonban még mindig nem olyan hihetetlen élmény. Ez azért van, mert nem másolja a szöveget az egyes alkalmazásokból. Egy üzenetküldő alkalmazás vagy egy webböngésző lehetővé tenné az alkalmazásokat, mint például a Facebook, valamint a Twitter nem. Amellett, hogy a kitaláló játék arról, hogy mely alkalmazások lesznek, vagy nem engedik, hogy a szöveget másolhassa, nem igazán szórakoztató. Ahol a Google még nem fedezte fel a sikert, a Microsoft Garage csapata felfedezte a sikert a Clip Layer nevű alkalmazásukkal. Ez lehetővé teszi a szöveget bármilyen típusú alkalmazásból az Androidon, a House gomb hosszú megnyomásával.

Töltse le a klipréteget

[GooglePlay url = ””/]
Állítsa be a klipréteget a ház gombjával való működéshez

Ahhoz, hogy a klipréteg bármilyen hasznos legyen, akkor egy módszert kell megkövetelni, hogy bárhonnan hozzáférhessen hozzá. Az alkalmazás lehetővé teszi ezt a böngészési asszisztens cseréjével. Az Android Marshmallow -on és a fenti House gomb hosszú megnyomásával könnyen hozzáférhető alkalmazásokat súgó alkalmazásoknak nevezzük. A klipréteg az egyik. A klipréteg bemutatásakor érintse meg az elsődleges menü legelső gombját. Átirányítja az alapértelmezett alkalmazások beállításait. Győződjön meg arról, hogy a képernyőn megjelenő szöveg használata, valamint a képernyőképek használata engedélyezve van -e. Most érintse meg a súgó gombot, és válassza a Clip Layer lehetőséget, érintse meg a Megállapodást a megerősítő felbukkanáson.

Olvassa el még: Hogyan lehet megosztani a vágólapot a Windows PC és az Android között

Érintse meg a Vissza gombot, hogy visszatérjen az alkalmazáshoz, és itt is hozzáadhat egy e-mail címet, amelyhez közvetlenül elküldheti a cuccokat a klipréteggel vagy bejelentkezhet a wunderlist segítségével. Ezek egyike sem igazán szükséges vagy fontos. Egyszerűen hagyja el az alkalmazást, mivel nincs sok tennivaló.

A Clip Layer segítségével másolja a szöveget bármilyen típusú képernyőn

Mostantól kezdve, amikor csak valamit szeretne lemásolni a jelen képernyőn, legyen az bármilyen típusú alkalmazás, csak hosszú nyomja meg a ház gombot. A Google Assistant -hoz hasonló animációval a Clip Layer interfész felbukkan. Ezután megérintheti a képernyő bármely típusát a kiválasztáshoz. Több szót is érinthet, és szekvenciális sorrendben választják ki. Amikor a szavakat választotta, akkor most meg kell kérdeznie, hogy mi az alsó választás.

Olvassa el: 3 parancsikon alkalmazás, hogy bármihez gyorsan hozzáférhessen

Másolja, csak másolja a kiválasztott szöveget a vágólapra. A feladatok egy Wunderlist integráció, amely lehetővé teszi a kiválasztott szöveget a To To Listhez. E -mail, lehetővé teszi, hogy a szöveget egy új e -mailben küldje el, valamint a megosztás megnyitja az Android Share menüt, így bárhol megoszthatja azt. Ha először meg szeretné tekinteni vagy szerkeszteni a kiválasztott szöveget, akkor a jobb felső sarokban lévő T gombot érintse meg.

Ha másolatot választ, bárhol beillesztheti a szöveget, és látni fogja, hogy beilleszti a szekvenciális vásárlásba, amelyet a kiválasztott. Amikor megnézheti a szöveget egy alkalmazásból, a klipréteg összehívásakor a szöveg körüli dobozokat látja.

Ítélet

Kipróbáltam a Facebookon, a Twitteren, az Instagramon, valamint néhány más alkalmazáson keresztül. Amit felfedeztem, az az, hogy ezek részén részben működik. Ha jelzi, hogy másolhatja az alkalmazás UI részét képező szöveget, hanem nem az a szöveg, amelyet valószínűleg igazán szeretne másolni, mint például valaki állapotfrissítése. Nem vagyok biztos benne, hogy ez stílus szerint van -e, vagy hiba.

Ne hagyja ki: 4 Hihetetlen Goard technikát, amelyet nem ismersz

Ezenkívül, ha bármilyen típusú súgó alkalmazást használ, mint például a Google Assistant, akkor a klipréteg használata nem megfelelő. Figyelembe véve, hogy ez lényegében azt jelzi, hogy a hangja felmerül az AI barátjának. Ha azonban nem, akkor a házgomb hosszú sajtó gesztusát csak nem használják fel. Sokkal jobb, ha a Clip Layer telepítve van telepítve a helyzetben, akkor a szöveget egy alkalmazásból másolhatja.

Olvassa el a következő
5 legfinomabb új Android -alkalmazás, 2019. február

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *