Rengeteg Android alkalmazás létezik, amelyek (élő vagy más módon) televíziós műsorokat közvetítenek. Azonban azokat, amelyek kizárólag az indiai közönségnek szólnak, kissé nehéz megtalálni. A Google Play Tallse végül megadhatja a kapcsolódó eredményeket, mindaddig, amíg a letöltés, telepítés és kipróbálás vége, nehéz lenne kitalálni regionális nyelvek. Ezért, hogy megmentse Önt ezekből az erőfeszítésektől, összeállítottuk a legfinomabb TV -műsorok alkalmazásait. Keressen a listával, nézd meg őket, és csak töltse le az Ön igényeinek megfelelőt. Vessen egy pillantást a legjobb online streaming alkalmazásokra az Androidon.

Hotstar TV show -k streaming alkalmazás

Amikor a legjobb TV -műsorokra, valamint a sport streaming alkalmazásokra vonatkozik, a Hotstar mindig kezeli, hogy felvegye magát erre a listára. Mint a neve nyilvánvaló, különféle csillagcsatornákból származik, beleértve a Star Plus, a Star Movies, valamint a Star Sports tartalmát. Ezen kívül szintén 24 × 7 -es online hír van különböző regionális nyelveken. Ezen regionális nyelvekről beszélve, ezek közül jelenleg körülbelül 17 -ben található.

Fizetett szolgáltatása hozzáférést biztosít a Hotstar Premiumhoz, valamint a Hotstar VIP -hez. Ez lehetővé teszi a hozzáférést a különféle online tartalmakhoz, külföldi tartalomhoz, a legtöbb jelenlegi mozgóképhez, valamint a saját speciális tartalmához. Néhányan közülük azonban felfedezhetik a fizetett szolgáltatásait egy kicsit a költségesebb oldalon, mivel az Rs 999/év terve. Ha ez a helyzet, ellenőrizze a lista következő bejegyzését. Ennek ellenére a Hotstar az egyik legnépszerűbb versenyző, amikor az indiai emberek számára a legjobb TV -műsorok streaming anyagára vonatkozik. Ezen a feljegyzésen próbálkozzon a SeriSGuide, a legjobb TV -show -nyomkövetési útmutató.

[GooglePlay url = ””]
Sonyliv TV show -k streaming alkalmazás

Az egyik úttörő, amikor az OTT (over-the-the-top) tartalom szállítására vonatkozik, az indiai tartalmak teherautókkal rendelkezik a különböző területeken. Különböző Sony, valamint az Axn csatornák streamingje, különféle TV -műsorok online stream -jét biztosítja a különböző nyelveken. Ide tartoznak a normál hindi, valamint néhány angol tartalom a telugu, valamint a tamil programok számára is. Ha Ön az egyik sport -fanatikus, akkor feltétlenül tetszik ez a bejegyzés a legfinomabb TV -műsorok streaming alkalmazásainak felsorolásán. Az egyre szeretett labdarúgó-bajnoki bajnokság online közvetítésre kerül az indiai közönség számára.

Ne hagyja ki: Apple Music- Finest Music Streaming Service alkalmazás a városban

De ahhoz, hogy hozzáférhessen ehhez, valamint más prémium tartalomhoz, néhány dollárt ki kell dobnia a zsebéből. Bármennyire meglepő módon ez a módszer is megfizethető, mint az indiai tartalom közvetítéséhez a legjobb TV -műsor felsorolásánál. A Sony Liv rendszeres terve, 29 Rs, havonta 99 Rs, hat hónap az Rs 299 -re, valamint az évi köteg mindössze 499 Rs -re, ami mindössze fele annak a költségnek, amelyet a Hotstar az éves prémium tartalmáért számít fel. A TV -műsorok kiváló kollekciójának köszönhetően egy ilyen költséghatékony tervben, hogy felfedezze magát a legjobb TV -műsorokban, amelyek streaming alkalmazásai vannak.

[GooglePlay url = ””]
Zee5

Az indiai közönség számára a legjobb TV -műsorok streaming alkalmazásainak felsorolása a ZEE5 Android alkalmazás. Jelentős indiai show -k, a legfrissebb filmek, az eredeti webes sorozat, a világméretű show -k, a zenei videók, a fiatal show -k, az online hírek és még sok más. Mindezeket körülbelül 12 különböző nyelven használják, beleértve angol, hindi, tamil, telugu, bengáli, pandzsábi, gudzsaráti stb.

Lehet, hogy 80+ online TV -csatornán keresztül közvetítik őket. Az összes különféle Zee -csatornát, a sportoktól a mozgóképekig a hírekig, ezen az alkalmazáson tartják. Sőt, ha szeretne erődítményt szerezni az angol nyelven, itt van a 10 legfinomabb alkalmazás az angol nyelv felfedezéséhez.

[GooglePlay url = ””]
Jiotv TV show -k streaming alkalmazás

Ez az alkalmazás meghaladta mindenki elvárásait, és gyorsan végül a regionális közönség alkalmazása volt. Ez az oka annak, hogy kezeli a beállítást a legfinomabb TV -műsorok streaming alkalmazásainak felsorolása során. A listán szereplő többi alkalmazással ellentétben nincs saját odaadó TV -csatornája, ám mégis TV -műsorok, filmek, sportok (krikett, labdarúgás, tenisz, hírek) szállítására szolgál. Mindezeket élőben közvetítik, HD és ingyen. Mi azonban ez a szolgáltatási ideológia, ha ezeket a tartalmakat ellátja a költségekhez?

Nos, itt van a fogás. Mindezek a tartalmak csak a Jio egyének számára könnyen hozzáférhetők. Ha Ön az egyik JIO -felhasználó, akkor hozzáférést kap az online TV -hez több mint 600 TV -csatornán, beleértve a 100+ HD csatornát 15+ nyelven. Az online TV-műsorok szüneteltetésének/lejátszásának képessége, valamint a kép-kép támogatása néhány egyéb jótékony funkciója. Ebben a feljegyzésben szintén ellenőrizze a YouTube zenei alkalmazását az Android számára.

[GooglePlay urnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *