Motorola válaszára az LG által a G5 -mel alkalmazott moduláris megközelítésre, amikor elindították a Moto Z -t, és a Moto Z Force elég váratlan volt. Nagyon lenyűgöző volt az a képesség, hogy modulokat vagy „moto modokat” adjunk hozzá. De általában ez az az eset, amikor új eszközt kap, akkor a késztetés elkezdi a módosítást.

Amint azt szinte minden eszközön láttuk, mielőtt elindíthatnánk, először tudnia kell, hogyan kell navigálni a bootloader és a helyreállítási beállítások körül, az alábbiakban megadva 2 módszer, amellyel hozzáférhet a Moto Z és a Moto Bootloader és Recovery menüjéhez. Z erő.

ADB -n keresztül

Az eszközök helyreállítási módba történő indításának egyik legegyszerűbb módszere az ADB (Android Device Bridge) használata a számítógép használatával. Egyszerűen győződjön meg arról, hogy a számítógépre telepítve van -e ADB/Fastboot. Azok számára, akik még nem ismerik az ADB -t és a Fastboot -ot, kérjük, olvassa el az ADB és a Fastboot beállításának részletes útmutatóját a Windows PC -n.

Gondoskodjon arról, hogy a szükséges Motorola USB illesztőprogramokat telepítse.

Miután megerősítette, hogy az ADB feláll és fut, csatlakoztassa a Moto Z/Moto Z erőt az USB -kábel segítségével, és írja be a parancsot:

ADB -eszközök

Ezután írja be a parancsot:

ADB újraindítás helyreállítása

Ez elindítja a helyreállítási menübe.

A Fastboot mód eléréséhez. Miután belépett a helyreállítási menübe, akkor egy lehetőség van, amely felmondja a „újraindulást a Fastboot módba”.

Hardvergombokon keresztül

Egy másik módszer a helyreállítási mód elérésére, ha nincs hozzáférése a közeli számítógéphez, vagy a PC -jének nincs telepítve ADB/Fastboot, a Hardver gomb -kombináció használatával.

Egyszerűen kapcsolja ki az eszközt.

Indítsa el az eszközt, miközben tartsa a hangerő -le + teljesítmény gombot.

Addig nyomja meg, amíg meg nem fogadja a helyreállítási menü képernyőn.

És ez az! Ez a 2 módszer a helyreállítási menü és a gyorsindító mód elérésére a Moto Z/Moto Z erőn. Boldog villogást!

Ha bármilyen problémával szembesült a lépések teljesítése közben, tudassa velünk az alábbi megjegyzés szakaszban.

Olvassa el még: Telepítse az OTA frissítéseit az ADB SideLoad & Recovery segítségével

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *