HTC „Sense” számára az egyik legfontosabb producer bőr az Androidon, és jó okból: míg néhányan úgy hívják, hogy felfújják, Kétségtelenül a csomó egyik legerősebb bőre. A gyökérzet és a villogás a különböző csípések javítja az érzéket, de a Tweak nem javítja a HTC-érzéket, mint például a J4N87 fejlesztői (a Richmondo és az M0NARX együtt) „Leedroid Tweaks”.

A Leedroid Tweaks lehetővé teszi az állapotsor, a lockscreen, a indító, a rendszerbeállítások és még sok más testreszabását. Az XDA szál megtekintésével elolvashatja a teljes funkciók listáját, majd lépésről lépésre követheti a támogatott HTC -eszközre történő telepítését.

Jogi nyilatkozat: A Redmond Pie nem lesz felelős, ha elveszíti az adatokat, vagy az eszköz megsérül az útmutató következő részében. Folytassa a saját felelősségére.

A HTC-eszközt gyökerezni kell, a ClockWorkMod helyreállítását villogni kell, és egy Android 4.0 fagylalt-szendvics alapú ROM-on. A Leedroid csípését csak egy maroknyi ICS-alapú ROM-on értékelték, tehát garantáljuk, hogy a csípések a ROM-on működnek, ha elolvassa a GYIK-ot a Leedroid Tweaks hivatalos szálán az egyes eszközökhöz.

1. lépés: Töltse le a Leedroid csípések .zip fájlját a HTC eszközhöz:

EVO 3D GSM / CDMA

Szenzáció

Rezound

2. lépés: Helyezze át a .zip fájlt az eszközre. Helyezze közvetlenül a /SDCARD könyvtár alá, hogy az 5. lépésben könnyen hozzáférhető legyen.

3. lépés: Állítsa le a készüléket.

4. lépés: Nyomja meg a gombok egy bizonyos kombinációját, hogy elinduljon a ClockWorkMod (CWM) helyreállításához. Ez a kombináció eltérő a különböző eszközöknél, ezért kérjük, keresse meg az eszköz kombinációját a választott keresőmotor segítségével.

5. lépés: Vegyünk egy Nandroid biztonsági másolatot. Ez később hasznos lesz, ha problémákat talál a Leedroid csípésével, és szeretne visszatérni az aktuális beállításhoz.

6. lépés: Miután a CWM belsejében van, keresse meg a ZIP telepítését az SDCARD -ból> Válassza a ZIP lehetőséget az SDCARD -ból, és válassza ki az eszközre átvitt fájlt a 2. lépésben.

7. lépés: Villanás után térjen vissza a főmenübe, és válassza az újraindító rendszer lehetőséget.

Ha helyesen követte a lépéseket, akkor az eszköz ugyanabba a ROM -ba indul, mint korábban, de a Leedroid kiemelkedő csípéseinek tetején.

A kérdések megtekintése kérjük, nézd meg az XDA-fejlesztők hivatalos szálát.

Ne felejtse el megnézni az Android Apps galériát, hogy sokkal több alkalmazást fedezzen fel az Android -eszköz számára.

Köveshet minket a Twitteren, hozzáadhat minket a köréhez a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy frissítse magát a Microsoft, a Google, az Apple és az Web legutóbbi legutóbbi oldalán.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *