fő technológiai alapú termékek gyártói, valamint kisebb kiegészítők, gyakorlatilag lassan kúszó árakkal rendelkeznek – Teljesen érthető, hogy maximalizálni akarják a versenypiacot, hogy minél több bevételt szerezzenek, de nem érezzük, hogy a fogyasztókat ezt meg kell sújtani. Különösen azok, akiket rendszeres és hű olvasóközönségünknek is számítunk. Ez az oka annak, hogy manapság, mint sok nap, még egyszer is van egy újabb fantasztikus ajánlata, amely a pénz megtakarítására fejlesztett ki.

Kezdjük a gyönyörű hivatalos Apple iPhone X bőrfolio tokjával, nagyon váratlan eladási áron érkezve. Nehéz ezt valóban legyőzni!

Következő játék egy olyan játék egér, amely állítható DPI -vel, és természetesen néhány divatos LED -es világítás, amely csak 6 dollárért is keresi az alkatrészt. Van még egy napenergiával működő hordozható akkumulátortöltő is, mindössze 16 dollárért. Végül, de nem utolsósorban, van egy iPhone X képernyővédőt, amelyet a keverékbe dobnak, és csak a költségekbe kerülnek. Mint mindig, ügyeljen arra, hogy a választott üzletet a lehető leggyorsabban kapja meg, mielőtt az ajánlat lejár, vagy a készlet elfogy.

RGB Gaming Mouse (5,99 USD promóciós kóddal, általában 9,99 USD)

Ez egy rendkívül költséghatékony, de hasznos és funkcionális játék egér azok számára, akik valóban nem akarják megtörni a bankot az ilyen típusú termékekért. Jó megjelenésű esztétikával, 7 Omron kapcsolóval, 4 állítható DPI -beállítással és valódi ergonómiai kialakítással érkezik, ami hihetetlenül kényelmessé teszi minden helyzetben történő használatát.

A legjobb az egészben, hogy ezt az egeret csak 6 dollárért kaphatja meg a következő promóciós kód segítségével a pénztárnál: 8owhmmd.

Vásárlás: Aukey Wired RGB Gaming egér 4 állítható DPI -vel az Amazon -tól: 5,99 USD | Eredeti ár: 10 USD

ICLEVER 10 000MAH Hordozható Solar Power Bank (16 USD promóciós kóddal, általában 19,99 USD)

Még mindig megdöbbentünk, hogy vannak olyan emberek, akiknek még nem rendelkeznek ilyen jellegű hordozható energiabankkal. Mivel az okostelefonok és a táblagépek sokkal erősebbé válnak, de végül vékonyabbak és kisebbek, nehéz az olyan vállalatok számára, mint az Apple, az akkumulátorokba csomagolhatók, amelyek képesek olyan hosszú élettartamot adni, amelyre sok felhasználó vágyakozik. A hordozható energiabank azt jelenti, hogy soha nem szabad rövidre és energia nélkül hagynia.

Még jobb, ha ez az energiabank lehet mindössze 16 dollárért, a következő promóciós kód segítségével a pénztárnál: ttttzzzz.

Vásárlás: Iclever 10 000mAh hordozható napenergia -bank az Amazon -tól: 16 USD | Eredeti ár: 20 USD

iPhone X képernyővédő 2-csomag (7 dollár promóciós kóddal, általában 8,99 USD)

Csak 999,99 dollárt költött az Apple iPhone X -jére. Ennek oka az, hogy valamit helyezni akar, ami megvédi ezt a csodálatos OLED panelt a karcolásoktól és a csapásoktól. Ez a „valami” az Anker iPhone X képernyővédője, kiegészítve dupla effektus technológiával, edzett üveggel és egy igazítási kerettel. Az is esetbarát, ami azt jelenti, hogy nem ad hozzá olyan vastagságot vagy tömeget, amely az eszközt meghaladja a méretét, ahol képes egy esetbe illeszteni.

Csak 7 dollárért szerezze be a következő promóciós kód segítségével a pénztárnál: 7481D1D8.

Vásárlás: Anker iPhone X Screen Protector 2-Pack az Amazon-tól: $ 7 | Eredeti ár: 9 USD

Apple iPhone X bőr folio tok – fekete (74,99 USD, általában 99 USD)

Ez egy komolyan gyönyörű iPhone X tok. És őszintén szólva, nem kevesebbet számíthat egy olyan társaságtól, mint az Apple, és prémium bőr tokot készít a saját zászlóshajójának okostelefonjára. Az eset azonnal meghívja az iPhone képernyőjét, amikor megnyitják, lágy mikroszálas bélést tartalmaz a megjelenítés védelme érdekében, sőt még a terhelési vagy hiteljelentési kártyákhoz és a készpénzhez is van hely.

Vásárlás: Apple hivatalos iPhone X bőr folio tok – fekete, az Amazon -tól: 74,99 USD | Eredeti ár: 99 USD

Köveshet minket a Twitteren, hozzáadhat minket a köréhez a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy frissítse magát a Microsoft, a Google, az Apple és az Web legutóbbi legutóbbi oldalán.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *