A Windows Phone 7.5 mangó mindenki számára elkezdett gurulni, de van egy probléma: meg kell várnia egy jelentős időszakot Az idő, mielőtt az említett frissítés eltalálja a Windows Phone motoros kézibeszélőt. Mi lenne, ha most elfordítanánk az asztalokat, és most már a Mango Ideal -hez csatlakoztatnánk? Töltse ki az utasításokat a szünet után.

Az a módszer, amelyet az alábbiakban írunk le, a Mango frissítést kényszeríti a kézibeszélőbe, ennek eredményeként sok dolgot kell vigyáznia. Győződjön meg arról, hogy a Windows Phone eszköz frissítve van -e az aktuális Nodo Build -re, különben nem tudja telepíteni a Mango frissítést. Egyszerűen csatlakoztassa a kézibeszélőt a Windows -meghajtású PC -hez, indítsa el a Zune szoftvert, kattintson a képernyő tetején található „Telefon” elemre, majd kattintson a „Beállítások” elemre, majd kattintson a „UPDATE” gombra Nem telepítették a nodo -t.

Ha már van telepítve a NODO, és továbbra is lát egy frissítést, akkor nagyon valószínű, hogy a Nodo utáni frissítés készíti a kézibeszélőt a Mango számára. Ha ez a helyzet, akkor egyszerűen nyomja meg a Frissítés gombot, és néhány perc alatt a Mangot futtatja. De ha semmilyen módon nem látja a frissítést, akkor kövesse az alábbi útmutatót arról, hogyan kell a Mangot a Windows Phone kézibeszélőjére kényszeríteni.

Megjegyzés: Mielőtt elkezdené, nagyon ajánlom, hogy először olvassa el az útmutatót, hogy pontosan tudja, mit fog tenni. Semmi esetre sem távolítsa el az USB -kábelt a folyamat során, és győződjön meg arról, hogy a számítógép is teljesen feltöltött -e, és AC teljesítményén fut, csak hogy biztonságos oldalon legyen.

Jogi nyilatkozat: A Redmond Pie -t nem vállalják felelősségre, ha valami rosszul fordul elő a folyamat között, amely magában foglalhatja az eszköz elvesztését vagy az eszköz téglázását.

1. lépés: Győződjön meg arról, hogy a kézibeszélő teljesen fel van töltve, bár az 50% -os akkumulátor megtenné, de mindig jobb, ha biztonságban lehet, mint sajnálni.

2. lépés: Töltse le a Zune szoftvert (link letöltése), és telepítse. Készítsen biztonsági másolatot a készülékről a Zune használatával, és szinkronizálja az összes személyes adatait, ha valami rosszul megy, de biztosak vagyunk benne

3. lépés: Csatlakoztassa a Windows Phone eszközt a számítógépéhez a mellékelt USB -kábel segítségével.

4. lépés: A Zune -nak most automatikusan el kell indítania, miután be van kapcsolva a kézibeszélő. Kattintson a „Telefon” elemre, majd kattintson a „Beállítások” elemre, majd kattintson a „Update” elemre. Ha a Nodo jelenlegi felépítésében vagy, akkor tájékoztatást kap arról, hogy a kézibeszélő naprakész, és még nem áll rendelkezésre frissítés.

5. lépés: Ez a lépés a legbonyolultabb, és az időzítés döntő fontosságú, ennek eredményeként alaposan folytatódik. Ismételje meg a 4. lépést, és amikor megnyomja a „Update” fület, azonnal húzza ki a számítógépet az internetről, ami azt jelzi, hogy kapcsolja ki a WiFi -t, vagy távolítsa el az Ethernet kábelét, amelyen keresztül csatlakozik az internethez.

6. lépés: Ha az 5. lépést megfelelően elvégezte, akkor kb. 30 másodperc után a Zune azt fogja mondani, hogy a kézibeszélő számára szoftverfrissítés áll rendelkezésre. Nem látja a frissítést? Ismételje meg újra az 5. lépést, amíg nem lát egy frissítést. Ha a frissítést az alábbi képernyőképen látható módon látja, akkor lépjen a 7. lépésre.

7. lépés: Csatlakozzon újra az internethez, és nyomja meg a „Frissítés” gombot.

8. lépés: Egyszerűen kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat, és a frissítés akadály nélkül települjön.

9. lépés: Miután befejezte az első frissítést, a Zune automatikusan sokkal több frissítést keres.

10. lépés: Ne látjon további frissítést? Ismételje meg az 5. lépést. Ha látja a frissítést, akkor egyszerűen kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat a telepítéshez.

11. lépés: A folyamat szép időt vesz igénybe, ennek eredményeként egyéni, és semmiképpen sem vonja le az eszközt a számítógépről. Ezen a ponton nagyon ajánlott egy kávét megragadni vagy élvezni a kedvenc műsorának egy epizódját, hogy megölje egy kis időt.

12. lépés: Amint a folyamat befejeződött, elindul a Windows Phone 7.5 mangóba!

Személyesen ellenőriztük ezt a módszert a HTC 7 Trophy -n, és megerősíthetjük, hogy ez a módszer úgy működik, ahogy az alábbi képen meg tudod mondani:

Kalapok a WPCentral embereinek, hogy mindenkivel megoszthassák ezt a módszert, és megáldják minden felhasználót a Mango Way -vel, mielőtt az a természetesen rád tolja.

A Windows Phone 7.5 Mango a Windows Phone eszközök egyik fő frissítése, és rengeteg funkciót hoz az asztalon, amely a Windows Phone élményét egy teljesen új szintre hozza. Miután már egy órát játszottam a Mangoval (az írás idején), biztosíthatom, hogy a HTC 7 trófeánk a teljesítmény szempontjából sikoltozik! A nagyon csillogó, multitasking boldogság, az emberek központja sokkal félelmetesbb, mint korábban. A fedélzeten lévő összes funkcióval nincs mentség arra, hogy ebben a pillanatban ne frissítse a kézibeszélőt a Windows Phone Mango -ra.

Köveshet minket a Twitteren, vagy csatlakozhat a Facebook rajongói oldalunkhoz, hogy naprakészen tartsa magát a Microsoft, a Google és az Apple összes jelenlegi helyzetéről.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *