A Samsung ma bejelentette, hogy elérhető az új GamePad vezérlőjének kiválasztott európai piacán. A Samsung GamePad egy második generációs termék, amely egy teljesen új formatervezést használ, kilépve az Xbox Controller ihlette design gyökereitől, és új új megjelenést hoz az asztalhoz.

Az okostelefon-tartozék célja, hogy megengedje magának a játékosoknak, hogy örömet szerezzenek az “Advanced Console-minőségű játékok otthoni és az útközben”. A Samsung bevezette a kísérő mobilkonzol alkalmazást is, amely a GamePad -nal együtt működik, hogy a felhasználók böngészhessenek és vásárolhassanak a vezérlő hardverével. Ha úgy gondolja, hogy a Samsung Propaganda gép, akkor a kompatibilis Samsung Galaxy -eszköz tulajdonosainak várniuk kell egy „szórakoztató, kényelmes és fejlett játékélményt bármikor, bárhol”, miután megvásárolták a játékot.

Ezzel az új eszközzel a Samsung egy könnyen hordozható kialakítást választott, amelyet egy hosszú távú acélkeret körül építettek. Figyelembe vették a termék kialakítását is, hogy megbizonyosodjanak a kompatibilitással a lehető legszebb okostelefonokkal, és most elfogadhatják a 4-6,3 hüvelyk közötti hardver kapcsolatát.

A GamePad tartalmaz egy HDMI bemenetet is, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy az egész beállítást közvetlenül a nagyfelbontású TV-készlethez csatlakoztassák, hogy örömmel élvezzék a nagy képernyő legnagyobb mobil élményét. Létezik a GamePad Galaxy eszközhöz történő csatlakoztatása a Bluetooth vagy az NFC használatával.

Az egyik érintés a kísérő mobilalkalmazáshoz lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy böngészhessen és hozzáférjen a támogatott játékokhoz. Olyan címek, mint a szükséglet a sebesség: Sok keresett, ASPHALT 8: AIRED ARIDE és MODERN CUBLE 4: A nulla órát már támogatja ez a legfrissebb gamepad, a Samsung és a fejlesztők sokkal többet ígérnek. És maga a hardver hivatalos Samsung műszaki előírásai szerint az eszköz kompatibilis az Android 4.1 Jelly Bean -rel, és optimalizálva van az Android 4.3 vagy annál magasabb szintű Samsung eszközökhöz.

Az eszköz elülső része 2 analóg vezérlést, egy nyolcutas D-padot, négy műveletgombot, 2 aktiválás gombot, a normál kiválasztási és indítási lehetőségeket, valamint egy dedikált lejátszási gombot tartalmaz, amely a mobil konzol alkalmazást meghívja. Noha a Samsung a következő hetekben további rendelkezésre állást ígért.

A Moga Ace Power és a Logitech PowerShell hullámokat az iOS játék jelenetén hullámzza, nagyszerű látni, hogy a Samsung kitalálja saját erőfeszítéseit, de az Androidon. Biztosak vagyunk abban, hogy sokkal több készítő ugrik fel a fedélzetre, és hamarosan sokkal több prémium minőségű hardvert fogunk látni.

Köveshet minket a Twitteren, hozzáadhat minket a köréhez a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy naprakészen tartsa magát a Microsoft, a Google, az Apple és az Web minden aktuálisján.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *