Itt található az Apple 2019 iPhone 11 Online Stream Begin Seelőtt, valamint az esemény részleteit, amelyekről Önnek meg kell értenie.

A világ akkor van, amikor ismét tárcsáznak, és felkészülnek egy új bejelentésekkel teli hólyagosító Apple Media rendezvényre! Mint mindig, alapozni fogunk, és készen állunk arra, hogy elinduljunk erre az utazásra, mindegyiknek, mind minden bejelentésnek megfelelve, és az esemény védelme rendkívül hamarosan a Csendes -óceán 10 órakor kezdődik.

Történelmileg az Apple büszke volt a megsértésre, amikor a média eseményeinek megtartására vonatkozik. Az innovációs piac nagy részében statikus, merev, valamint általában tele van rohanó eseményekkel, valamint olyan beszédekkel, amelyek elhagyják, hogy el akarja fordulni a kínáltaktól.

Az Apple eseményei minden bizonnyal nem az, amit az évek óta használnak, ám még mindig kezelik az öröm közönségét, és eltalálják az otthoni nézéseket, valamint általában egy csodálatos feladatot végeznek az összes termékkel kapcsolatos élvezeti szint növelése érdekében. A szolgáltatások bejelentésekor. Ha a történelem valamit megtanított nekünk, ez az iPhone-központú esemény nem különbözik egymástól.

A legtöbb iPhone, valamint az Apple termék rajongói már jól tudatában vannak annak, hogy ez az Apple rendezvény néhány órán belül az Apple Park Steve Tasks moziban helyezkedik el. Ez azt jelenti, hogy van egy kis időnk a következő generációs iPhone-ban hinni, és elképzelni, hogy mi reméljük, mielőtt valóban hivatalos képességgel látnánk, és minden őszintén szólva , ha néhány ilyen reményt és álmot összetört, amikor kiderül, nem tartalmazza, amit akarunk. De a következő generációs iPhone mellett az Apple ügyvezető csapata is bejelenti?

Az általános konszenzus az, hogy három vadonatúj iPhone-t fogunk látni, 5,8 hüvelykes, 6,1 hüvelykes, valamint 6,5 hüvelykes ízeket injektálva a felállásba. Hasonlóképpen arra számítunk, hogy az Apple View 5. sorozatot először látjuk az iPad Pro Revitalize mellett, valamint egy vadonatúj, 16 hüvelykes MacBook Pro Design mellett, amely a Mac felállásba készíti módszerét. És természetesen az esemény végén is hozzáférést kell kapnunk az iOS 13, az iPados 13, a Watchos 6, a TVOS 13, valamint a MacOS Catalina GM -kiadásaihoz.

Várhatóan lekvárral teli esemény lesz, és reméljük, hogy elindul az utazáshoz, hogy biztosítsa, hogy ne hagyjon ki semmilyen típusú akciót. Vizsgálja meg az alábbi táblázatot, hogy lássa, mikor kezdődik az akció az időzónában.

Hasonlóképpen is szeretné ellenőrizni:

Töltse le az iOS 13 GM IPSW linkeket és beállítsa az iPhone XS Max, X, XR, 8, 7, plusz, 6s, iPad, iPod [oktatóanyag]

iOS 13/13.1 végleges verzió kiadásának dátuma, amelyet az Apple mutatott be

Töltse le az iOS 13 GM IPSW linkeket, valamint az OTA -t iPhone -hoz

iPhone 11 vs iPhone 11 Pro vs 11 Pro Max vs XR / XS / Max [SPECS összehasonlítás]

iOS 13.1 béta 3 profiladatok letöltése link dev fiók nélkül, az alábbiak

Töltse le az iOS 13.1 béta 3 -at, iPados 13.1 Beta 3 IPSW linkek, OTA frissítés iPhone, iPad

Jailbreak iOS 13/13.1 állapotfrissítés [Folyamatosan frissítve a legújabb információkkal]

iOS 13 GM profiladatok letöltési linkje az OTA frissítéséhez, miért nem érhető el?

Megfelelhet velünk a Twitteren vagy az Instagram -on, és akár tetszik a Facebook oldalunkon, hogy a Microsoft, a Google, az Apple, valamint a Web legújabb legutóbbi naprakészen tartsa magát.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *