Mindenkinek tetszik a két-egy-egy-egy-egy-egy-egy-egy-egy-egy-egy-egy-egy-egy-egy-egy-egy-egy-egy-egy-egy-egy-egy-egy-egy-egy-egy-egy-egy-egy-egy-egy-egy-egy-egy-egy-egy-egy-egy-egy-egy-egy-egy-egy-egy-egy-egy-egy-egy-egy-egy-egy-egy-egy-egy-egy-egy-egy-egy-egy-egy-egy-egy-egy-egy-egy-egy-egy-egy-e. Különösen akkor, ha a köteg két termékének egyike valószínűleg megéri a kérési költségeket mindkettő számára. Az Amazon és az Anker ugyanúgy összeállított, mint a PowerWave Qi-kész töltőállványt, valamint a PAD-t, mint egy csomagolt csomagolás, egyetlen vásárlási költséghez, mindössze 25,99 USD.

A vezeték nélküli töltőpárnák és a standok már régóta fennállnak, hogy mindenkinek valóban meg kell értenie és meg kell értenie azt, amit kapnak. Számos nagy okostelefon-gyártó manapság Qi-alapú vezeték nélküli töltéssel kínálja a készülékeiket, ami azt jelenti, hogy virágzó piac van az ilyen típusú vezeték nélküli töltési innovációhoz, hogy kiegészítse ezeket az eszközöket. Azért, mert az Apple vezeték nélküli töltést vezetett be az iPhone X -rel, valamint az iPhone 8 -val, a kiegészítők piaca felrobbant, ami nagyszerű ajánlatokat jelent a fogyasztók számára. Ugyanígy magában foglalja a megtámadási döntések meghozatalát.

Nos, engedje meg, hogy kipróbálhassuk, és ezt a döntést kissé egyszerűbbé tegyük azok számára, akik a kerítésen ülnek, melyik hardver vásárolható. A Powerwave köteg nevetségesen alacsony árat biztosít. Valójában elvárható, hogy 25,99 dollárt fizessen egyetlen padért vagy egyetlen töltési standért, ám ez az ajánlat mindkét terméket egy kötegbe és még mindig fogantyúkba illeszti, hogy a költségek lenyűgözően alacsonyak maradjanak.

A PowerWave hardver tartalmaz egy nagy hatékonyságú belső lapkakészletet, amely 10 W nagysebességű töltést kínál a Samsung Galaxy készülékek számára. Az Apple iPhone készülékei 5W töltési élményt kapnak. Mint mondják, kettő sokkal jobb, mint egy, valamint pontosan ezt kapja ezzel az üzletkel. A sokoldalúság, ha az okostelefon gyakorlatilag függőleges képességgel tölti fel, vagy töltőpadra kerül, azok számára, akik valami tisztán vízszinteset akarnak. Kiemelkedő kombináció azoknak az embereknek, akik azt akarják, hogy az irodában valami pontosan használható legyen, ugyanakkor töltse fel azokat, akik ugyanakkor azoknak, akik este is követelnek valamit, ahol az eszköz képernyője nem látható.

A hardver magában foglalja az Anker Engineering-et, amelyre számíthat, amely a béke számára a gondtalan 18 hónapos garancia mellett számíthat. Vizsgálja meg az alábbi közvetlen linken.

Vásárlás: Anker PowerWave vezeték nélküli töltőpad és állványcsomag az Amazon -tól: 25,99 USD | Eredeti ár: 35 USD

Hasonlóképpen is szeretné ellenőrizni:

Töltse le az iOS 13 BETA 3 IPSW linkeket, az OTA profil frissítése az iPados 13 BETA 3 -ról

Töltse le az iOS 13 béta 3 profilját UDID / Designer Fiók nélkül, itt van

Letöltés: iOS 13 BETA 3 17A5522G IPSW linkek, az OTA felülvizsgált frissítése a DEV -knek megjelent

Jailbreak iOS 12.2 UNC0VER 3.3.0 IPA felhasználása

Telepítse a WhatsApp Web -t az iPad -re az iOS 13 -nak, valamint az iPados 13 -nak köszönhetően

100+ iOS 13 rejtett funkció iPhone -hoz, valamint iPad [futási lista]

Hogyan lehet leminősíteni az iOS 13 / iPados 13 béta -t iOS 12.3.1 / 12.4 -re

IOS 13, iPados kompatibilitása iPhone, iPad, iPod Touch eszközökhöz

Töltse le az iOS 13 BETA 1 IPSW linkeket és beállítsa az iPhone XS Max, X, XR, 8, 7, Plusz, 6S, iPad, iPod [oktatóanyag]

Megfelelhet velünk a Twitteren vagy az Instagram -on, és akár tetszik a Facebook oldalunkon, hogy a Microsoft, a Google, az Apple, valamint a Web legújabb legutóbbi naprakészen tartsa magát.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *