, amikor a Google tegnap a Mammoth 3+ órás I/o Keynote beszédében a színpadra került, számos feltételezett Android 4.3 lesz az egyik. A beszélgetés fő témái. Sajnos a Google Mobile operációs rendszerrel kapcsolatos közelgő frissítésről nem említettek, de a mai jelentések szerint ez legalább a közeljövőben halad az utunkon, és többek között a Bluetooth Smart támogatást fog támogatni.

Kb. Az elmúlt hat hónap félelmetes üzletében a Droidsters felkészült magára, hogy belekerüljön néhány finom Android 5.0 alapvető mészpite -be, mint a következő iterációval, de az Android 4.3 naplókkal, amelyek az interwebs -en felbukkannak, ezt a gondolatot kopogtattak. A fej a múlt hónap végén.

A kialakuló rönkökkel és a pletykák teljes áramlásával nem szabad túl bolondnak érezni magunkat ahhoz, hogy az Android 4.3 a tegnapi kiállításon nyilvánuljon meg, de úgy néz ki, mintha a Google még nem egészen a fejlett színpadi szakaszban van.

Mégis, mivel a Bluetooth speciális érdekcsoportja tegnap sajtó-e-mailt küldött, közvetlenül a kezdeti Google I/O Fanfare után az Android közelgő Bluetooth intelligens-támogató frissítésével kapcsolatban, nem kellene sokkal többet várnunk, mint néhány hónapot, hogy megnézhessük, hogy megnézhessük Mit hoz az Android 4.3.

Bár tudjuk, hogy a Bluetooth intelligens támogatása mellett nagyon sok új funkció és változás lesz az Android 4.3 -hoz, a Bluetooth intelligens támogatása mellett valójában a Google által tervezett tervek. A Bluetooth Smart, amelyet előrehaladtak, abban a tekintetben, hogy összehasonlítható kommunikációs tartományt biztosít a hagyományos Bluetooth -hoz, de kevesebb energiával, már támogatja az Apple, a Microsoft és a BlackBerry kedvelőit, és bár az Android és a Google általában először a lyukasztásra, amikor az újabbra vonatkozik Technológiák és hardverek, ebben az esetben úgy tűnik, hogy hátrányos.

Míg a Bluetooth Smart üdvözlendő szolgáltatás lesz, a tech világ vágyakozik arra, hogy megismerje az Android -hajtás sokkal izgalmasabb új bejegyzéseit, és az I/O -val még mindig a Moscone Center -ben fut, most egy időben úgy tűnik, mint egy időben. mint bármelyik ilyen részlethez.

Milyen új Android 4.3 funkciókat szeretne látni ebben a közelgő frissítésben? Kérjük, ossza meg gondolatait az alábbi tipikus médiumokon keresztül!

(Forrás: A Bluetooth Különleges érdekcsoport képviselője a Twitteren)

Köveshet minket a Twitteren, hozzáadhat minket a köréhez a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy frissítse magát a Microsoft, a Google, az Apple és az Web legutóbbi legutóbbi oldalán.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *