Figyelembe veszi -e a politika világát, vagy sem, meg akarod fizetni Figyelem erre a kis apróságra, amely Trump elnök Kínával folytatott folyamatos kereskedelmi háborújáról származik, mivel közvetlen hatással lehet a pénztárcájára.

Az új vámtarifa javaslatok alapján láthattuk, hogy az eredeti Apple Watch 10%-os import tarifával néz szembe, és ez nem egyedül.

Míg az iPhone, az iPad és a Mac mentesül az újonnan javasolt tarifák alól, néhány további veszteség van, beleértve a Fitbit Activity Trackers -t és a Sonos három hangszóróját, köztük a népszerű játékot: 5 A Reuters jelentése szerint.

Az eszközöket mind az Egyesült Államok vám- és határőrizeti tisztviselői úgy határozták meg, hogy az adatátviteli gépek homályos alcímei alá tartoznak az Egyesült Államok vámkódjainak szétszórt listáján. És az adott alcímet a több mint 6000 ilyen kódex tartalmazza Donald Trump elnök legutóbbi, a hónap elején kiadott javasolt tarifák körében […]

A vámkezelésekben felsorolt ​​konkrét termékek az eredeti Apple Watch; A Fitbit töltése, töltési HR és túlfeszültség -modelljei; És Sonos játék: 3, Play: 5 és al hangszórók.

A történet talán a legfurcsább aspektusának kell lennie, amellyel a tarifához választott eszközök a legjobb esetben teljesen véletlenszerűnek tűnnek. Az a tény, hogy az eredeti Apple Watch befolyásolja, de mások nem különösebben furcsa, és mivel Trump korábban az összes Apple termék bojkottját hívta fel, talán meglepő, hogy a dolgok nem sokkal rosszabbak a Cupertino Company számára. Az eredeti Apple Watch egyébként már nem értékesíthető az Egyesült Államokban, ami azt sugallja, hogy a hatás minimális lesz. Hacsak természetesen nem akarja megvenni a többi felsorolt ​​elem egyikét.

Szerencsére ennek a javaslatnak a megfelelő időben történő megváltoztatása lehet, és amint néhány szakértő mondják, a vállalatok valószínűleg nem fogják megtenni a lépést.

De ha a vállalatok olyan termékekkel rendelkeznek, amelyek vámkódjai szerepelnek a listán, akkor három lehetőségük van, a szakértők azt mondták: Az ügyvéd, hogy a kódot a nyilvános megjegyzés ideje alatt a listából dobják el, jelentkezzen ki a kizárásra, miután a tarifák hatályba lépnek, vagy megpróbálják megtenni. Termékeiket egy másik, a listán szereplő más kód alá sorolják.

Az utolsó lehetőség nehéznek bizonyulhat a fedezeti több ezer kódex miatt – mondta az egyik volt amerikai kereskedelem tisztviselője.

(Forrás: Reuters)

Ön is szeretné megnézni:

Jailbreak iOS 11.4 Beta 3 az iPhone X, 8, 7 az Electra használatával, a következő:

Csökkentse az iOS 11.4 Beta 3, 2, 1 IPSW letöltését és a Jailbreak -t az Electra használatával

Jailbreak iOS 11.4.1 az iPhone X -en az iOS 11.4 Beta 3 -ra való leminősítéssel, itt van

Töltse le az iOS 11.4.1 végleges IPSW linkeket, OTA frissítést az iPhone -hoz és az iPadhez

Töltse le az iOS 12 BETA 4 IPSW linkeket, OTA frissítést az iPhone -hoz és az iPad -hez [CSAK DEVS]

Töltse le az iOS 12 béta 4 konfigurációs profilfájlt fejlesztő fiók nélkül

Töltse le az iOS 12 BETA 4 IPSW linkeket és telepítse az iPhone X, 8, 7, Plus, 6S, 6, SE, 5S, iPad, iPod -ot [oktatóanyag]

Köveshet minket a Twitteren, hozzáadhat minket a köréhez a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy frissítse magát a Microsoft, a Google, az Apple és az Web legújabb oldalán.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *