Ha van Android -eszköze, akkor nagy esély van arra, hogy valahol egy vagy két csapás lesz. Ahelyett, hogy megőrülne magát azáltal, hogy korlátlan pasziánsz játékokat játszik, miért ne nézd meg a jelenlegi és legnagyobb játékokat az Androidok számára, amelyek színes Pokies szimulátorokat tartalmaznak az összetett birodalomépítő játékokhoz.

Puzzle -akció

Ausztrália nemrégiben újabb, nagy sikeres játékot adott hozzá az arzenáljához, a Color Switch érkezésével. A Sydney-i székhelyű Buildbox kiadta a játék az Android Gaming Apps diagramjait, annak egyszerű, mégis innovatív játékmenetének köszönhetően, amely felhívja a figyelmet arra, hogy más híres indie-puzzler-a Flappy Birds.

Egy másik őrülten addiktív rejtvény, amely sokat tett annak érdekében, hogy a játékosok fejfájást adjanak a labdának. Ez egy újabb megtévesztően alapvető játék, amely megköveteli a felhasználótól, hogy lépjen be a Buy fából készült blokkjaira, hogy az acélgolyó átadja a kívánt célpontot – és ha ez kissé unalmasnak hangzik, akkor biztosítsuk, hogy ez nem az!

Vintage játékok

Természetesen nem minden az absztrakt formák elcsúsztatásáról szól, mivel volt valami megújulás az Android-eszközök régimódi játékának újjáépítésében. Alapvető fontosságú ezek között a rendkívül népszerű 8 golyó medence, amely esélyt ad a BAR-szoba kedvencének a valós ellenfél ellen, vagy akár nyolc ember ellen egy versenyen.

Mindenki tudja, hogy az ausztráliak slots pokieket hívnak, és ahol jobb, ha megengedhetik maguknak ezt az Aussie szerencsejáték -időtöltést, mint a Lucky Nugget Casino webhelyének ellenőrzésével, amely a színes és jutalmazó pokies játékok túlnyomó fajtáját tartalmazza, mint például a Blackjack és a Roulette – mindegyik lejátszható. Az Android -eszköz kényelme.

Harci játékok

És bár a kaszinójátékok mélyen versenyképesek lehetnek, azoknak a mobil játékosoknak, akiknek igazi hadviselést keresnek, feltétlenül lehetőséget kell adniuk a háborús játéknak: a tűz korának. Ez egy ördögi komplex online RPG-játék, amely lehetővé teszi, hogy versenyezzen az interneten keresztüli más birodalom-épületek végtelen kínálatával, ha császármá válik.

A háborús játékot egy heves csatába zárják a Clash of Clans -szel, amely hasonló játékélményt használ a barbárok, varázslók és sárkányok zenekaraival, amelyek mind az okostelefonon belüli digitális tájon barangolnak.

És végül, csak abban az esetben, ha valamivel még egy kicsit nyugodt valamire lenne szüksége, feltétlenül javasoljuk, hogy a Google Australia 2015 -ös évi játékával – zongoraháborúk 2. Ez a gyors reflexeket keveri össze a klasszikus zenével, amely ezt megmutatja, Mint az online pokies játék, gyakran a régimódi játékok, amelyek valóban az idő próbáját mutatják.

Olvassa el még: 5 A legnehezebb játékok az Android számára | 2019 kiadás

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *