-on kínálja a Facebook tegnap bemutatta a sokat várt alkalmazást, a Facebook House-t, amely az Android telefon ház képernyőjét felvonító Facebook-élményre váltja fel!

Oké, akkor mi pontosan ez a Facebook otthon?

Ez egy külön alkalmazás a Facebook -tól, az eredeti Facebook alkalmazáson kívül. Csak az Android 4.x verzióján és később is működik. Nem pontosan egy olyan alkalmazás, amelyet mondok, az a fajta indító. Ez a hírcsatornából, valamint a telefonjának gyorsan és sokkal vonzó módon is biztosítja a bejegyzéseket. Itt úgy hívják, hogy „borítócsatorna”, és közvetlenül láthatja a barátaid legújabb hozzászólásait egy teljes képernyős diavetítésben, mint például, és közvetlenül kommentálhatja vagy kedvelheti vagy nagyíthatja a képeket, közvetlenül a borítócsatornával (kezdőképernyő).

Az alkalmazások maradásának megtekintéséhez a képernyő alján lévő profilfotó megérintése és tartása, valamint az összes telepített alkalmazás parancsikonjait látja, olyan, mint egy alkalmazásfiók, mint a Nova vagy Action -ban. Launcher. Az emberek kijelentik, hogy a Facebook House típusa átveszi a telefonját, nem fogom teljesen kijelenteni, de valójában bizonyos pontokban. Ez megmutatja a ház képernyőjén lévő hozzászólásait, a reteszelő képernyőn is megmutatja a hozzászólásait. A képernyő bekapcsolásakor megmutatja a záró képernyőn lévő hozzászólások állandó görgetési nézetét. Ugyanígy mutatja az órát, valamint az értesítéseket, mint például az elmulasztott telefonhívások, olvasatlan szövegek, új e-mailek stb. A zár képernyőn.

A Facebook House következő lenyűgöző dolga a „Chat Heads”. A Facebook üzenetküldéssel és a rutin szövegekkel működik. Amikor valaki üzenetet küld, a fejük megjelenik a képernyőn, függetlenül attól, hogy melyik alkalmazás vagy. Csak érintse meg a beszélgetési ablak megnyitásához, amely a futó alkalmazás tetején marad. Ez nem zavarja az alkalmazását, és a beszélgetést is folytathatja. Ez eléggé irritáló lehet, ha ugyanolyan sok fej megjelenik, ha hektikus csinál valamit. Ezenkívül meglehetősen egyszerű is megszabadulni tőlük, csak a feje felé dobja a fejét!

Hogyan lehet hazaérni a Facebook -ot?

A Facebook House csak android! Jelenleg nincs fánk az iPhone egyének számára. Ugyanúgy, mint a Google Play -n, ugyanúgy, mint bármely más típusú alkalmazás a boltban. Ha nem szándékozik felhasználni a Facebook Home -t, akkor ne használja. A Facebook alkalmazás továbbra is ott lesz az eszközén. Frissítenie kell a Facebook alkalmazást, valamint a Facebook Messenger alkalmazást, hogy a Facebook House működjön. Jelenleg hivatalosan csak az Egyesült Államokban kínálják, és csak ezeket a modulokat támogatják:

Samsung Galaxy S3, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy Note 2, HTC One X, HTC One X+, HTC One, valamint az új HTC First

A HTC First, a Gadget, amelyet előzetesen töltenek be a Facebook Home -val. Mivel azonban mélyen integrálódik a telefon operációs rendszerébe, a Facebook House teljes élménye lesz rajta. Az egyéb alkalmazásokról szóló értesítések nem lesznek külön kialakításuk

A HTC legelső az első inkább lenyűgöző eszköz, 4,3 hüvelykes képernyővel rendelkezik, 5 megapixeles kamerával és 4G LTE-adatokkal rendelkezik, valamint egy 2000 mAh-os akkumulátort tartalmaz. Fekete, fehér, világoskék és piros színben kapható. Ez nem egy csúcskategóriás eszköz, bár azt sem lehet alacsony kategóriájúnak nevezni. Ennek ellenére kezelnie kell néhány laza játékot.

Futtatja a tipikus Android alkalmazásokat?

Igen! Valójában egy készlet Android telefon, amelyet előre rögzítenek a Facebook House Launcher-hez, ennyi. Teljes hozzáféréssel rendelkezik a Google Play -hez, valamint az összes alkalmazott alkalmazáshoz. Miközben a Facebook Home -t használja, nem lehet semmilyen típusú kütyü vagy mappa. Kikapcsolhatja azonban a Facebook House -t, valamint rendelkezhet egy készlet -állományt az Android 4.1.2 tapasztalattal, valamint letölthet más hordozórakétákat is.

Töltse le a Facebook Home -t:

Ha a készüléke nem szerepel a támogatott listán, akkor letöltheti a Ported Facebook House alkalmazást a telefonjára.

[A szerző megjegyzése: A Facebook Home, igen, jó. Ugyanakkor szeretem azonban, hogy a Facebook a telefonom részévé váljon, és ne fordítva. Azok az emberek, akik idejük nagy részét a közösségi médiahálózaton töltik, állítólag jobban kedvelik azt, valamint azoknak az embereknek, akik a telefonjukat használják, mondjuk, az üzleti okok miatt bosszantóak lehetnek. A HTC-ről először a 449,99-es szerződéses ülés sem túl gyenge.]

Olvassa el a következő: 7 Android Hacks, amelyek nem követelik meg a gyökeret

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *