. Az Edison Mail az egyik legjobb e -mail kliens az Android és más támogatott platformok számára. Az alkalmazás aktuális frissítése gazdag szövegszerkesztővel, valamint a sablonok támogatására és néhány további érdekes funkcióra. A gazdag szövegszerkesztőnek köszönhetően a felhasználók most már egyedi e -maileket készíthetnek. Ezért érdemes átváltani a Gmail -ről Edison Mailre, ha még nem tette meg. Ezek a fent említett szolgáltatások megjelennek az e -mail alkalmazás 1.13.0 verziójában. Az Edison Software, az Android és IOS e -mail alkalmazás mögött álló fejlesztők szintén várják, hogy az alkalmazást a Windows -ra hozzák.

Ennek ellenére a gazdag szövegszerkesztő nem az egyetlen új szolgáltatás. Mint fentebb rámutattunk, a felhasználók most e -mail sablonokat hozhatnak létre. Ezért felírhat egy egyedi gyártású témát, és a jövőben bármilyen e-mailhez felhasználhatja. Ez a szolgáltatás segít a felhasználóknak egy csomó időt takarítani, figyelembe véve, hogy nem kell újra és újra ugyanazt az e -mailt írnia. Azoknak a felhasználóknak, akik egyáltalán nem ismerik az Edison Mail -t, itt van az alkalmazás gyors leállítása. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyedén kezeljék e -mailjüket, és blokkolják a spamet, és megtisztítsák az e -mailt a nem kívánt e -mailek eltávolításával. Az Edison Mail több e -mail szolgáltatást támogat, beleértve – Office 365, Gmail, Yahoo Mail, Outlook, Hotmail és így tovább.

Edison Mail Update Changelog

Itt található a ChangeLog az aktuális frissítéshez, azaz az 1.13.0 verzióhoz a Google Play Áruházban.

Nézze meg a gazdag szöveget, a sablonokat és a betűkészlet méretét, a színét, a golyókat és még sok más!
+ Az új, gazdag szövegszerkesztőnk lehetővé teszi az e -mail üzenetek személyre szabását. Testreszabhatja a betűkészletet, változtassa meg a betűkészlet színét, készítsen felsorolt ​​vagy számozott listákat, dőlt betűvel, merész, aláhúzott és így tovább!
+ Az ugyanazon e -mail újraírásának újra és újra átírása miatt elhasználódott? Hozzon létre személyes e -mail sablonokat a gyakran küldött üzenetekhez, és mentse el hasznos időt.

Mint láthatja, a ChangeLog felsorolja az összes új funkciót, amelyet használhat az Edison Mail -ben. A felhasználók most már megváltoztathatják a betűméret, a szín és a stílust. Ezenkívül a felhasználók golyó vagy számozott listákat is készíthetnek. Ezen új funkciók hozzáadása sokkal előnyösebbé teszi az e -mail alkalmazást, mint volt. Ezenkívül a felhasználóknak csak egy újabb okot ad arra, hogy átválthassanak a Gmail -ről vagy bármilyen más e -mail alkalmazásból, amelyet esetleg használnak.

Olvassa el még: Hogyan lehet letiltani az alkalmazáson belüli böngészőt a Gmail és a Google alkalmazásban

Hogyan lehet használni az új funkciókat az Edison Mail -ben

Ha telepítette az Edison Mail jelenlegi verzióját az Android -eszközre, akkor a következőképpen használja az új funkciókat.

Hozzon létre e -mail sablonokat

E -mail sablonok létrehozásához kövesse az alábbi lépéseket.

Indítsa el az e -mailt az Edison alkalmazás által az Android telefonján.

Koppintson a hamburger menüre, vagy csúsztassa be a képernyő bal széléről.

Görgessen lefelé, és érintse meg a beállításokat, majd válassza a sablonokat.

Koppintson a+ikonra a felső ideális oldalon, és adja hozzá a téma nevét.

Végül egyszerűen írja be a témáját, és érintse meg a Mentés gombot.

Használja a gazdag szövegszerkesztő funkciókat

Használhatja a gazdag szövegszerkesztő funkciókat egyszerűen új e -mail létrehozásával.

Koppintson a szövegmezőre, és kezdje el a szöveg írását.

Az alsó eszköztáron érintse meg a képernyőképen látható szövegszerkesztő szimbólumot.

Reméljük, hogy most már használhatja az Edison Mail új funkcióit. Ennek ellenére tudassa velünk, mi a kedvenc e -mail alkalmazásod.

Töltse le az Edison Mail -t

Olvassa el a következőt: Engedélyezze a Gmail Smart Compose szolgáltatást az Androidon [gyökér]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *