legjobb egyedi ROM -jai nem volt nagyon hosszú idő, amikor a Nexus 4, az LG és a Google közös produkciója elindította, és a felhasználók nagylelkűen fogadták el annyira, hogy eladták Sokszor az online üzletekből. Az eszköz iránti kereslet elárasztotta a két technikai óriást, és még akkor sem látott esni, amikor a hiányzó LTE-csatlakozás, a hangzás során zümmögő hang és a gyors akkumulátor-csatorna volt. A Nexus sorozatú eszközök ismertek a tiszta Android környezetről, anélkül, hogy más indító vagy gyártó specifikus csípések kiugrottak. És mivel ezeket az eszközöket maga a Google, az Android OS istene jóváhagyta, mindig az elsők, akik az idővel elindítják a legfrissebb frissítéseket és kezeléseket.

A Google Nexus 4, a „Mako” nevű, az LG által gyártott Google legújabb zászlóshajója. Ha csúcskategóriás eszköz, sok prémium funkcióval és nagyon lenyűgöző specifikációval rendelkezik, mint a Qualcomm Snapdragon ™ S4 Pro CPU, 2 GB RAM, 8/16 GB tároló, NFC, WiFi, 8 MP (Main) és 1,3 MP (elülső elülső (elülső) (elülső) ) Kamera, 4,7 ″ 1280 x 768 pixel felbontás (320 ppi) kijelző és így tovább.

Személy szerint úgy gondolom, hogy a tőzsdei firmware mindig a legjobb dolog, amellyel ragaszkodhatunk egy mobiltelefonon, de az emberi vágyunk, hogy továbbra is újdonság, változás és valami jobb keresést keressünk, nem engedi, hogy elégedettek maradjunk a tőzsdei firmware -vel. És miért nem, ahogy Tennyson állítja: „Ha egy jó szokás meg kell korruptálni a világot”; Bármi, bármennyire is jó lehet, minden bizonnyal elveszíti a báját, és ez a szabály ránk is vonatkozik. Ez azonban nem azt jelenti, hogy csak a változáshoz keresünk egy egyedi ROM -ot az Android telefonunkhoz. Természetesen sok olyan dolog, amely arra készteti bennünket, hogy kipróbáljunk egy egyedi ROM -ot a telefonjainkon. A jobb akkumulátor-élet élvezete, a telefonunk, a gyorsabb és simább teljesítmény, a különféle típusú modok, más telefonokról hordozva, megváltoztathatja- ezek a fő mozgatórugók egyike.

Ebben a cikkben itt a legjobb egyedi ROM -okat fogom felvenni, amelyek gazdagíthatják az Ön tapasztalatait a Nexus 4 -rel. Ez a 8. részlet a legnépszerűbb android telefonok fantasztikus sorozatának fantasztikus sorozatához. Sajnos nincs széles választékunk az egyedi ROM -ok számára, amelyek közül a Nexus 4 közül választhat, tehát csak egy vagy kettővel kezdem. Amint egyre több ROM eléri ezt a találati eszközt, hozzáadom őket ehhez a listához, és időről időre frissítem a bejegyzést.

Jogi nyilatkozat:

Az itt felsorolt ​​összes egyéni ROM -ok a megfelelő fejlesztők egyetlen otthona. Mi, a Droidviews -nál, csak arra törekszünk, hogy összeállítsuk azt, amit a legjobbnak találtunk, miután egy -két napig teszteltük az egyes ROM -ot. Nyilvánvaló, hogy az itt megadott vélemények szubjektívek, és az Ön véleménye a ROM -ra vonatkozóan különbözik, mint mi. Ha egy egyedi ROM -ot villog a Nexus 4 -hez, minden bizonnyal érvényteleníti annak garanciáját, amelyet később vissza lehet állítani az állomány firmware -be való visszatérésével. Sőt, az ilyen dolgokat egy noob -nak kell kipróbálni. Csak akkor folytassa, ha biztos, hogy mit jelent, és milyen kockázatot jelenthet.

Sőt, az egyéni ROM telepítéséhez a Nexus 4 -re néhány előkészítést igényel, például a rendszerindító betöltő feloldása, az egyéni helyreállítási segédprogram gyökerezése és telepítése a Nexus -on. Segítené, hogy ezeket a dolgokat a telefonján végezze:

Lépjen erre a bejegyzésre: Nexus 4 Útmutató: Feloldja a bootloader telepítését a ClockWorkMod és a gyökér telepítése

Olvassa el még: Telepítse a TWRP helyreállítást a Nexus 4 -re

Hogyan telepítsünk egy egyedi ROM -ot a Nexus 4 -re:

Íme néhány lépés, amelyet meg kell tennie, amikor egy egyedi ROM -ot telepít a Google Nexus 4 -re.

Töltsön le egy ROM fájlt, amely általában ZIP -ben érkezik (ne nyisson ki).

Egyes ROM-ok nem érkeznek előre telepített Google alkalmazásokkal, ezért letöltenie kell a megfelelő és legújabb verziót: Töltse le a legújabb Google alkalmazásokat (ne nyisson ki).

Másolja a ROM és a Google Apps fájlokat a telefon SD -kártyájára, úgy, hogy az USB -kábel segítségével csatlakoztatja a számítógéphez.

Eközben töltse fel a telefonját és a biztonsági másolatot, vagy szinkronizálja a névjegyeket, üzeneteket és beállításokat.

Kapcsolja ki a készüléket, és indítsa el a Bootloader módba: Nyomja meg a hangerőt és a bekapcsoló gombokat együtt, amíg a képernyő be nem jelentkezik. Amikor beírja a Bootloader módot, görgessen lefelé a helyreállítási mód opcióba a hangerőgombokkal, és válassza ki a bekapcsológomb segítségével. Ez újraindítja a telefont a CWM helyreállításába. Itt a NACITIGÁCIÓK KOCKÁZATOKKAL KÖVETKEZÉSE ÉS A GYAKORLAT KIVÁLASZTÁSÁNAK KIVÁLASZTÁSÁRA.

Ahogyan a CWM helyreállítása lesz, az első dolog, amit meg kell tennie, az, hogy biztonsági másolatot készítsen a jelenlegi ROM -ról a „Backup and Restore” opció segítségével.

Most visszatérve a főmenübe, válassza az adatok törlése/gyári visszaállítását (ez csak a telepített alkalmazások és beállítások törlése).

Ezután „törölje le a gyorsítótár -partíciót” (ez a lépés a ROM -ról a másikra változhat).

Ezután lépjen az „Advanced” és a „Wise Dalvik Cache” elemre.

Végül válassza a „ZIP telepítése az SDCard -ból” lehetőséget a főmenüből. Ezután válassza a „Válassza ki a ZIP lehetőséget az SDCARD -ból”, és válassza a ROM fájlt. Erősítse meg a telepítést az „Igen” lehetőség kiválasztásával a következő oldalonnullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *