Az Apple a Hálaadás szellemében az első különleges tevékenységi kihívásról szól, és egy speciális matrica -készletet kell elnyerni a fitnesz rajongóknak, akik részt vesznek egy 5K vagy 3,1 -ben. Mile séta, futás vagy kerekes székkel edzés november 24 -én.

A vállalat ezt ismertette az Apple élvezze a tulajdonosokat azáltal, hogy a hétfő reggel folyamán értesítést küld nekik a kihívással kapcsolatos értesítésekkel. A Buy for Challenge és a kapcsolódó érmek feloldásakor az Apple élvezeti viselőinek teljesítenie kell a szükséges távolságot, és be kell adnia azt az Apple edzésalkalmazásával vagy bármilyen harmadik fél alkalmazásával, amely integrálja az edzéseket a Healthkit-rel.

Amint a 9to5Mac rámutatott, a tulajdonosok értesítést kapnak az Apple Watch -on, míg az iOS élvezés alkalmazás ezt az eredményt is megjeleníti, hogy feloldja: olvasás:

Keresse meg ezt a különleges eredményt a Hálaadás napján, november 24 -én, amikor legalább 5K (3,1 mérföld) séta-, futási vagy kerekes székkel foglalkozó edzést végez az Apple Élvezésében, vagy olyan alkalmazást, amely ezeket az edzéseket rögzíti az iPhone Health alkalmazásba. Keresse meg a speciális üzenetek alkalmazás -matricát is!

Amellett, hogy különleges érmet kapnak, a Challengerben virágzó felhasználókat egy speciális üzenet -matricával is jutalmazzák, amelyet a barátaiknak és a családjuknak el lehet küldeni, miközben imesszálnak, feltehetően azért, mert kevesebb dolog van, mint az emberek, mint sokkal többet, mint hogy készítsenek, mint hogy készítsék. Mindenki tisztában van azzal, hogy mennyi testmozgást végez!

Tudomásunk szerint ez az első alkalom, hogy bármilyen dátum vagy helyspecifikus kihívás elérhetővé vált a Watchos részeként, és betekintést nyújthat a jövőbeli kihívásokba, amelyek elérhetővé válhatnak. Ez is az első alkalom, amikor egy kihívást időre korlátoztak, jelezve, hogy a 24. hely végére nem lesz elérhető. Ne feledje ezt, ha azon akar lenni, aki ilyen edzéssel büszkélkedhet a nagy napon.

Érdemes emlékezni arra is, hogy valószínű, hogy ez a kihívás csak az Egyesült Államok ügye lesz, így az érem még sokkal ritkábbá teszi.

Ön is szeretné megnézni:

Pokemon Go ++ 1.17.0 / 0.47.1 Hack itt van, töltse le most

Google Pixel / Pixel XL vs Apple iPhone 7/7 Plus Benchmarks összehasonlítás

Jailbreak iOS 10 / 10.1.1 / 10.0.2 / 10.2 iPhone, iPad, iPod Touch esetén [legújabb állapotfrissítés]

Köveshet minket a Twitteren, hozzáadhat minket a köréhez a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy naprakészen tartsa magát a Microsoft, a Google, az Apple és az Web minden aktuálisján.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *