Google Giant Giant-on március 7-én kiadta az Android P Designer előnézetét a Pixel Eszközök sorozatához. Ebből beszélve, a Google sajnos véget vetett a Nexus 6P, valamint az 5X támogatásának, amelyet személyesen hiszem, hogy nem kellett volna ezt megtenniük, legalábbis a rendkívül elismert 6p -re. Az Android P-FIFY Xposed Module az Android P funkciókat hozza az Android 8.1 Oreo-t futtató Android Gadget bármilyen típusú Android-eszközhöz.

Az Android P számos módosítást, valamint olyan funkciókat hoz magával, mint például a biztonsági fejlesztések, a továbbfejlesztett üzenetküldés, a multi-kamera API, az új gyors beállítások ikonjai, egy kissé megújult állapotú sáv, amelynek az óra a bal felső oldalán található, lekerekített, lekerekített, lekerekített A dokkoló szélei, valamint az egyéb rendszer párbeszédek, valamint a menük, az élénk ikonok a Beállítások oldalon, az új és a továbbfejlesztett képernyőképes szolgáltatás, a képernyőkivágások támogatása és még sok más. Csak a helyzetben szeretné megérteni, mi az új az Android P -ben, már rengeteg vizuális módosítást fedeztünk az Android P -ben

Most, a lényegre jutva, összpontosítsunk arra, hogy pontosan hogyan lehet az Android P funkciókat egy Android 8.1 Oreo telepítésével szerezni. Igen, jól nézte meg, most az Android P funkciókat kaphatja meg az Android 8.1 készüléken egy XPosed modullal, az Android P-FIFY nevű modullal, mindezt köszönhetően az XDA Designer Senior tagjának, a PAPHONB-nak egy ilyen csodálatos XPOZE modulért. Az XPosed modul célja, hogy behozza az összes vizuális módosítást, amelyet jelenleg az Android P DP1 -en kínálnak. Az ebben a modulban kínált funkciók az alábbiakban vannak felsorolva.

Android P-FIFY XPosed modul funkciók:

Új és továbbfejlesztett gyorsbeállítási stílus (ez a modul azonban nem replikálja az Android P -ben található körkörös gyors beállítások stílust).

Az óra az állapot sáv bal oldalán.

Erőforrás a Systemui sötét stílusban, ha statikus háttérképeket használ (csak Android 8.1).

Új, lekerekített böngésző sáv, valamint színes ikonok a Beállítások alkalmazásban.

Váltás a fenti funkciókhoz.

Új alkalmazásátmenetek.

Töltse le és állítsa be az Android P-FIFY modulot

Töltse le az Android P-FIFY XPosed modulot, és állítsa be, mint bármely más típusú XPosed modul. Nem biztos benne, hogyan lehet beállítani az XPosed modulot vagy egy keretet? Ezután itt található a részletes útmutató a Pontosan az Xposed Modul vagy Framework beállításáról.

Lehet, hogy tetszhet: állítsa be a rendszer nélküli Xposed -et az android oreo -ra

Az Android P-FIFY XPosed modul kérdései
Ez a modul egyelőre csak az Android 8.1 Oreo -n működik. A tervező meghatározza, hogy ez a modul jelenleg csak az Oreo eszközökön működik. Az Android 8.0 azonban mostanáig nem támogatott, azonban a tervező azon dolgozik, hogy támogatást nyújtson az Android verzióhoz.

A tervező emellett megemlítette, hogy ez a modul nem működik olyan egyedi felhasználói felületeken, mint a Samsung Experience felhasználói felület, az oxigén OS, valamint az LG UX, valamint hogy ezeknek a ROM -oknak a problémái nem javíthatók.

Következtetés

És ott megy, emberek, pontosan arról, hogyan lehet Android P funkciókat szerezni az Android 8.1 Oreo-n egy egyszerű XPosed modullal, az úgynevezett Android P-FIFY-vel. A szokásos módon az alábbi megjegyzés szakaszban a felvételről, valamint a modul tapasztalatairól. Fontos szempont, hogy lásd az alábbiakban az alábbiak szerint.

Olvassa el: Hogyan lehet beszerezni az Android P kötet csúszkát bármilyen típusú androidon

Jogi nyilatkozat: Ezt a modult alfa -kategóriába sorolja a tervező, és csak az Android 8.1 -et támogatja. Ebből beszélve, a DroidViews nem lesz felelősségre vonni az eszközhöz az XPosed modul vagy egy XPOZE -keretrendszer telepítésével a készüléken elindított károkért. felállítani a saját felelősségére.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *