A Google Gboard legfrissebb frissítése érdekes funkciót hozott, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy lehetővé tegyék az úszó billentyűzetet az Androidon. Örömmel örülhet ennek az érdekes szolgáltatásnak a Gboard v7.6 vagy annál magasabb oldalán.

A Gboard jelenleg a preferált billentyűzet az Android felhasználók számára szerte a világon. Ennek oka az a tény, hogy a Gboard nagyon könnyen használható, és rengeteg funkcióval rendelkezik. Korábban ki kellett volna próbálnia a billentyűzeteket, mint például a Swiftkey, a Swipe vagy az alternatívák, de ezekben a billentyűzetekben hiányzott egy vagy két dolog. A Gboard azonban ideális minden olyan esethez, amelyre gondolhat.

Ennek ellenére érdemes megjegyezni, hogy a Google még mindig fejleszti a Goard -ot, mint bármely más Google alkalmazás. Az alkalmazás folyamatos frissítései vannak, és minden új frissítéssel új funkciókat kapunk. Ismert, hogy a Gboard -on már sok testreszabási lehetőség is elérhető. A különféle lehetőségek közül olyan funkciókat kapunk, mint például a testreszabott háttér, a különböző témák, valamint a méretváltozó méret, az ékezetes színek stb.

Ezen túlmenően van auto-korrektus, képes beírni az elcsúsztatási gesztusokkal, valamint a GIF integrációval és még sok mással. De a GBOBLE legjobb tulajdonsága a Google Search integráció, amelyet a billentyűzeten belül a legjobban építettek. Ez azt jelenti, hogy nem kell újra és újra megnyitnia a Google Search App gyors keresést.

Most van egy új frissítés a horizonton a Gboard számára, amely a 7.6 -as verzióra ütközik. Ezenkívül ez a frissítés meglehetősen nagy, és különféle funkciókat ad hozzá. A frissítéshez hozzáadott legérdekesebb szolgáltatás a lebegő billentyűzet. Igen, tudjuk, hogy a SwiftKey -nek már van úszó módja, de még mindig félelmetes, hogy a Google integrálta azt a GBODE -ba.

Tehát beszéljünk még sokkal többet a goard lebegő billentyűzet funkciójáról. Alapvetően a lebegő billentyűzet olyan mód, ahol leválaszthatja a billentyűzetet az eredeti helyzetéből. Amint a billentyűzet leválasztja, bárhová elhelyezheti a képernyőn. Helyezheti a billentyűzetet a képernyő tetejére, aljára, balra vagy legjobbjára.

Amellett, hogy a billentyűzetet leválasztja a Gboard -on, átméretezheti a billentyűzetet is. Vegye figyelembe azt is, hogy az úszó billentyűzet alapértelmezett mérete kicsi, így ha akarja. Ettől eltekintve, a Gboard billentyűzet beállításait kissé megcsinálták, amit az alábbi képen láthatunk.

Kapcsolódó cikk: 4 Csodálatos Gboard trükkök, amelyeket nem tudhat

Engedélyezze a lebegő billentyűzetet a Gboard v7.6 -on

A goard lebegő billentyűzetének engedélyezéséhez frissítenie kell a Gboard -ot a v7.6 -ra, elsősorban. Vagy frissítheti a Gboard alkalmazást a Play Áruházon keresztül, vagy telepítheti ezt az APK -t.

Ezután nyissa meg a GBOBBOMB -t minden olyan alkalmazásban, amelyben jelenleg van, és kattintson bármilyen üres helyre a gépeléshez.

Miután a billentyűzet megjelenik, kattintson a „G” logóra a billentyűzet bal felső sarkában, az alábbi képernyőképen kiemelve.
Kattintson a G logóra a lebegő billentyűzet engedélyezéséhez

Most számos lehetőséget fog látni a Gboard felső sávján. Kattintson a három pontos opcióra, amely mindegyik utolsó lehetősége lesz. Ezt az alábbi képernyőképen is kiemeltük az Ön kényelme érdekében.
Kattintson a három pont opcióra a Gboard belsejében

Ezt követően négy lehetőséget fog látni a teljes billentyűzeten, az alábbiak szerint. Kattintson a „Lebegés” opcióra, és engedélyezve lesz a lebegő billentyűzet.
Levegő mód a GBODE -n

Miután a lebegő billentyűzet engedélyezve van, látni fogja a billentyűzetet, mint az alábbiakban csatolt kép. Most átméretezheti, újrahelyezheti és elhelyezheti a billentyűzetet a képernyőn.
Lebegő billentyűzet engedélyezve a GBODE -n

Alapvető fontosságú, hogy tudjon arról, hogyan lehet letiltani a lebegő billentyűzetet a Gboard -on is. Ezért meglehetősen könnyű ezt megtenni. Csak a képernyő végére kell húznia a lebegő billentyűzetet, az alább látható módon, és a Gboard ismét a normál üzemmódba kerül.
Tiltsa le a lebegő billentyűzetet a GBODE -on

Ez az. Most már könnyen engedélyeznie kell és letilthatja a lebegő billentyűzetet a Gboard V7.6 -on.

Olvassa el a következőket: 5 GBODE javaslat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *