HomeKit demonstrációs képességeihez, amikor a TV -gyártók kiderültek, hogy a HomeKit és az Airplay 2 kombinációját a CES -ben a CES -ben is beilleszteni fogják, hogy mindenkit el kell tartani a A piac meglepő, alulbecsülhető. Kezdjük látni, hogy mindezek összejönnek, és az Apple legelső béta -kiadása az iOS 12.2 -ről elérhető, és a HomeKit támogatása a TV -k számára kifejlesztett.

Khans Tian fejlesztő képes volt arra, hogy a HomeKit szimulálja a TV -t kiegészítő kiegészítőként a House alkalmazásban, valamint képernyőképeket és videókat oszt meg arról, hogy pontosan hogyan fog működni, amikor a TV -k elkezdenek megjelenni az emberek otthonában.

Tian képes volt arra, hogy a HomeKit hitte, hogy otthonában van egy HomeKit-kompatibilis TV-je, és ennek óta képes volt hozzá tartozóként hozzáadni. Ez azt sugallja, hogy most megnézzük, hogy pontosan hogyan fognak működni, a kapcsolókkal a TV -k bekapcsolására, valamint a különféle bemenetek és szolgáltatások átfogó menük mellett. Még jobb, ha a bemeneteket át lehet átnevezni a House alkalmazásban, tehát ha van egy PlayStation vagy Xbox, amely a HDMI 1 -hez kapcsolódik, akkor így címkézheti.

A sütemény valódi jegesedése azonban megerősíti, hogy a HomeKit-képes tévékészülékek használhatóak lesznek a HomeKit jelenetekben, mint például az alábbi képernyőképen látható, azt sugallják, hogy a Siri parancsot is fel tudják adni, és a TV Tavasz az életbe, amikor a fények be- vagy kikapcsolnak.

Ez önmagában olyan dolgokká teszi, mint a fejlett – és a drága – a Lightech Harmony távvitelt, és kevésbé vonzó a ház automatizálási rajongói számára.

Mivel az iOS 12.2 -et jelenleg az első béta -kiadásként kínálják, most várjuk a frissítést, amelyet a nyilvánosság számára kínálnak, valamint a kompatibilis TV -k szállításához, vagy a meglévő TV -k frissítéséhez.

? Jó, hogy az LG API -ja alapvetően 1: 1 -re képes leképezni a HomeKit pic.twitter.com/idxgqenrvq -t

– Khaos Tian (@khaost) 2019. január 25

(Forrás: Khaos Tian [Twitter])

Hasonlóképpen is szeretné ellenőrizni:

Töltse le az iOS 12.1.3 végleges IPSW linkeket, valamint az OTA frissítést az iPhone -hoz, valamint az iPad -t

iOS 12.1.3 Kiadási megjegyzések, ChangeLog, valamint egyéb módosítások

Hogyan lehet leminősíteni az iOS 12.1.3 -ot iOS 12.1.2 / 12.1 -re [Útmutató]

Jailbreak iOS 12.1.3 / 12.1.2: Mi a legutóbbi státusz?

Töltse le az iOS 12.2 béta 1 IPSW linkeket, OTA frissítést az iPhone -hoz, valamint az iPad -t

A Twitter -en betarthatja velünk, hozzáadhat minket a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy frissítse magát a Microsoft, a Google, az Apple és a Web legutóbbi legutóbbi oldalán.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *