Az egykori vidám BlackBerry márkája okostelefonokból, a Mozgalom kutatási tanulmányából, kissé elvesztette módszerét az elmúlt néhány évben, Az eszközmesterek által kihozott néhány böngészőteszt azonban azt sugallja, hogy még mindig rengeteg élet maradt a régi kutyában. A BlackBerry 10 böngészőjének tesztelése a Web Explorer ellen, valamint a Safari a Windows Phone 8 -on, valamint az iOS -on, a BlackBerry a tetején jelenik meg. További részletek, valamint egy prezentációs videó a szünet után.

A RIM -nek vissza kellett mennie a rajztáblához a BlackBerry 10 -rel, azonban, ha fantasztikus időtöltést töltött a szoftver összeállítására, úgy tűnik, hogy a mobil piacnak valódi versenytársa van a kezén. Az iOS-t, valamint az Androidot a „nagy kettő” -ről gondolják, és a Windows Phone 8 szintén vonzódni akar, azonban ha a BB10 webkit-alapú böngészőt a jövőbeni dolgok jelzésére kell venni, a BlackBerry újbóli feltalálását valóban rendkívül komolyan kell venni.

A Device Masters tesztelte a BB10 -et futtató Dev Alpha B okostelefon böngésző -megjelenítési sebességét, szemben a legújabb iOS 6 -on futó Apple iPhone 5 -rel, valamint egy HTC Windows Phone 8X, a Microsoft Windows Phone 8. Az iparág egyik leggyorsabb általános előadóművészeként tisztelték azt az igazságot, amelyet soha senki sem – a világ történetében – úgy tűnik, hogy még a Windows Phone Gadget bármilyen típusú késési villogást tapasztalt – valószínűleg azt hitte, hogy a BB10 A böngésző, hogy ebben az alkalomban kiszálljon a mélységéből. Nos, inkább tévedsz volna.

A Webkit-alapú böngésző lenyűgözte mind az iPhone, mind a Windows Phone alapú eszköz ellen, amelyek utóbbi valamilyen hibát tapasztalt, amikor betöltötte a leírt „tartalom-nehéz” weboldalt. Talán még lenyűgözőbb, az az igazság, hogy a BlackBerry Gadget kissé több, mint egy dev készlet – azaz nem egy végleges BlackBerry 10 okostelefon.

Szeretnénk, ha pontosan látnánk, hogy egy Android-eszköz-a Chrome böngészőn futó-hogyan fejezte volna ki ezt a tesztet, és úgy tűnik, hogy önkényesnek tűnik, hogy ezek közül a leggyakrabban használt mobil operációs rendszereket véletlenül kihagyták ezekből a kísérletekből –

Ennek ellenére a BlackBerry 10 január 30 -án mutatja be New York -ban, valamint míg a jelenlegi BlackBerry -eszközök flottája úgy tűnik, hogy keltezett, és nem szinkronban van a piac többi részével, a BB10 új életet lélegezhet a zászló márkájába.

A Twitter -en betarthatja velünk, hozzáadhat minket a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy frissítse magát a Microsoft, a Google, az Apple és a Web legújabb legújabb oldalán.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *