iOS 7 -et, hogy a rövid történelem során az Apple mobil operációs rendszerének megjelenése és funkcionalitásának legjelentősebb változásait képviselte, de annak ellenére Jól ment le, az Evad3rs Jailbreak luxusa révén a témákat váltotta ki. Ma az ACIES nevű, egyértelmű, kis témájú témát fogjuk vizsgálni, amely hasonlóan az állomány elrendezéséhez, mivel a dolgokat laposan, ropogós és minimalista tartja, az élénk színeket egy nyugodtabb, nyugodt és meghívóbb színnel tonázza. Befejez.

Az iOS 7 ikonok egyik kiemelkedő kritikája az volt, hogy túl fényesek, és bár az ACIES hozzáadja a saját mókás mintáit a kezdőképernyőhöz, annak fő célja, hogy érett, ésszerű és fejlődő Take-t kínáljon Jony Ive-en Forduló minták.

Az egyes ikonokba helyezett részletességi szint lenyűgöző, és meglehetősen alulértékelt színek palettájának köszönhetően szép meleg, házi készítésű. Az ikonok nemcsak lenyűgöző minőségűek, hanem az ikonok témájú tartománya azt is jelenti, hogy nem marad egy csomó ragasztóállomány ikonja, amely az ACIE-k általános megjelenését vonzza.

A téma megtalálható a MacCiti Repo -n keresztül, amelynek a Cydia alapértelmezett forrásai közé kell lennie, feltéve, hogy nem úgy döntött, hogy manuálisan törli azt.

1,29 dollárért érdemes felvenni, és ha finom utat keres az iOS élményének módosítására anélkül, hogy bármi túl drasztikus lenne, akkor mindenképpen próbáljon ki az ACIES -t.

Láttuk egy csomó fantasztikus iOS 7 témát, amely eddig megjelent, és az Ayecon for iOS 7 határozottan ott van, amikor a magas színvonalú látványtervekről van szó, de biztonságos azt mondani, hogy az ACIES az egyik kedvenc új témánk. És éppen tegnap, amikor megkaptuk az Ayeris első pillantását, amely az Ayecon mögött álló embertől származik, ezért fantasztikus lenne látni, hogy a dolgok miként alakulnak ki az elkövetkező napokban / hetekben, amikor több témát szabadítanak fel az iOS 7 -re.

A Jailbreak oktatóanyagokról szóló oktatóanyagok találása:

IOS 7 – 7.0.4 Jailbreak: Töltse le az EVASI0N 7 -et iPhone 5S, 5C, 5, iPad, iPod Touch [Windows / Mac]

Jailbreak iOS 7 – 7.0.4.

Ön is szeretné megnézni:

A legjobb iOS 7 Winterboard témák iPhone, iPad, iPod Touch számára

Köveshet minket a Twitteren, hozzáadhat minket a köréhez a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy frissítse magát a Microsoft, a Google, az Apple és az Web legújabb oldalán.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *