Az Apple beillesztése az ESIM támogatásba az iPhone XS /XS Max-ba, valamint az iPhone XR. Képes kihasználni a kettős-SIM választási lehetőségeket anélkül, hogy két fizikai SIM-et be kellene telepítenie.

Ez a hordozók cseréjét még egyszerűbbé teheti, mint korábban, valamint ha semmi más nem jelenti azt, hogy nem követeljük meg, hogy keressünk valamit, hogy minden egyes utazáskor a SIM -kártya tálcába kerüljenek, valamint a kártya váltásának követelménye. – Ez azonban nem minden kiváló hír, mivel míg az ESIM támogatása növekszik, jelenleg csak tíz fuvarozó van az egész világon, amelyek támogatják.

A maroknyi fuvarozók összeállításának idejétől kezdve még mindig kevés azokkal az országokkal, amelyeknek van olyan szolgáltatója, amelynek támogatása általában csak egy, ideértve az Egyesült Királyságot és Spanyolországot is.

A teljes tőzsdei jegyzés így szól:

Ausztria-T-Mobile

Kanada – Bell

Horvátország – Hrvatski Telekom

Cseh Köztársaság-T-Mobile

Németország – Telekom, Vodafone

Magyarország – Magyar Telekom

India – Airtel, Reliance Jio

Spanyolország – Vodafone Spanyolország

Egyesült Királyság – EE

United Megadja-AT&T, T-Mobile USA, Verizon Wireless

A lelkes szeműek felfedezték, hogy az Egyesült Államokban a Sprint még nem nyújt támogatást az ESIM -nek, mind az Egyesült Királyságban, a dolgok még rosszabbak, mivel sok hatalmas fuvarozó még nem támogatja azt. Azonban az az igazság, hogy az Apple két zászlóshajója iPhone most támogatást nyújt az ESIM -ek számára, ideális esetben garantálja, hogy sokkal több fuvarozó is ugrik a fedélzeten.

Az iOS tervezője, Stever Troughton Smith szerint ez az áthelyezés valószínűleg nagy nyomást gyakorol a világon a technika támogatására. Smith javasolja:

Az ESIM minden iPhone -ba történő behelyezése nagy nyomást gyakorol a világ minden tájáról, hogy támogassa azt, ami kiváló lesz az Apple View számára, valamint bármilyen jövőbeli eszközhöz, amely az Apple egy mobilhálózathoz kíván kapcsolni. ?

Az Apple büszke arra, hogy előmozdítja a piacokat, és ez egy példa arra, hogy hol reménykedni fog, hogy pontosan meg tudja tenni.

Hasonlóképpen is szeretné ellenőrizni:

iPhone XS / XS Max Power Bank: Itt vannak a legjobbak, amelyeket ma kínálnak [Lista]

iPhone XS / XS Max képernyővédő edzett üveggel: Itt vannak a legjobbak

A legjobb iPhone XS, XS Max tok? Itt vannak a legnépszerűbb válogatásunk [lista]

iPhone XS / XS Max 10W Gyors vezeték nélküli töltő: Itt vannak a legjobbak

iPhone XS Max USB-C PD Gyors töltő az energiaellátáshoz: Itt vannak a legjobbak

iPhone X / XS Max USB-C PD autók és teherautó-töltő a gyors töltéshez: Itt vannak a legjobbak [lista]

Töltse le az iOS 12 GM IPSW linkeket, valamint az OTA frissítést az iPhone -hoz és az iPadhez

Töltse le az iOS 12 g -os konfigurációs profil adatait tervezői fiók nélkül

Töltse le az iOS 12 GM IPSW linkeket és beállítsa az iPhone X, 8, 7, Plus, 6S, 6, SE, 5S, iPad, iPod [oktatóanyag] -re.

A Twitter -en betarthatja velünk, hozzáadhat minket a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy frissítse magát a Microsoft, a Google, az Apple és a Web legutóbbi legutóbbi oldalán.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *