Fel a mobil szafariban. Találkoztunk egy olyan módszerrel, amellyel pontosan hogyan futtathatjuk a webalkalmazást teljes képernyős módban, a régi iOS Google Maps ikonnal együtt, hogy még jobb, magával ragadó Google Maps élményt nyújtsanak az iOS 6-on.

Ha van egy dolog, amit tudunk; Ez az, hogy sok ember csak nem szereti a változást, valamint annak ellenére, hogy a mobil Google Maps élménye hihetetlenül hatalmas, magában foglalja a hátrányok méltányos részét. Az első az, hogy nem kínál teljes képernyős élményt, a színezett szafari eszköztárnak köszönhetően, amely a böngésző alján található. Ezen túlmenően egy meglehetősen csúnya webalkalmazás ikonját is a ház képernyőjén helyezi el, a széles körben ismert, valamint a kedvelt Google Maps iOS ikon helyett, amely 2007. Mindkét probléma meghódítható egy egyszerű telepítésével. profil, amelyet a Ben Guilds készített.

1. lépés: Nyissa meg a Mobile Safari -t az iPhone, iPod touch vagy iPad készüléken. Ide kattintva keresse meg a profilfejlesztő webhelyét.

2. lépés: A Blog közzététele kevés információt nyújt a folyamatról, valamint linkeket kínál a megfelelő profilokhoz, attól függően, hogy milyen eszközt használ. Ennek megfelelően válassza ki a készüléket. A készülék ezekre a linkekre kattintva egy időben kényszerít egy alá nem írt MobileConfig fájl beállítására.

3. lépés: Válassza ki a beállítást a képernyő legjobb kézi sarkában, mielőtt a profil telepítésekor a Kész Választást választaná. Ha a jelszó bekerülésére vonatkozó telepítési kérelmeket kéri, akkor adja meg az eszköz jelszavát.

4. lépés: A Kész gomb megnyomása után lépjen be az eszköz ház képernyőjére, és keresse meg a MAPS alkalmazást/könyvjelzőt. A hihetetlenül ismerős megjelenésű Google Maps ikon a képernyőn lesz. Ha meghívják, a Google Maps Web App teljes képernyőn fut, mint az Apple natív MAPS alkalmazásának helyettesítése.

Lehet, hogy ez nem ideális leképezési megoldás, azonban azok számára, akik a Google Maps használatának ismereteit választják, ez a teljes képernyős webszolgáltatás minden bizonnyal hatékony alternatíva.

(A todextWeb -en keresztül)

A Twitter -en betarthatja velünk, hozzáadhat minket a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy frissítse magát a Microsoft, a Google, az Apple és a Web legutóbbi legutóbbi oldalán.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *