A Sony népszerű a jó televízió biztosításában, még akkor is, ha a költségek gyakran meghaladják a tipikus fogyasztó fizetését. A vállalkozás célja, hogy egy 80 hüvelykes XBR LED TV-t hozzon létre, 4K felbontással, és azóta elkezdi a 4K-ot a piacra, a SANS 3DTV-t néhány évvel ezelőtt.

Mivel a 3D nem tett ilyen nagy észlelést (az árak is magas, nem mindenkit meggyőznek a 3D -s látás sokkal jobb, és így tovább), most olyan nagy időnek tűnik, mint bármiféle típus a fogyasztók arca.

A Sony az elsők az elektronikai vállalkozás közül, amely a 4K felé való áttéréshez, valamint nem lenne naiv azt feltételezni, hogy más öltözék megfelel az öltönynek. Néhány évente a Sony, a Samsung, valamint az LG kedvelői új módszereket fedeznek fel a fogyasztók meggyőzésére a hardver frissítésére, valamint a Sony már 4k Blu-ray lejátszókkal való áthelyezésével 200 dollárért, úgy néz ki, mintha a következő generációs PlayStation lenne. A 4 -es 4K felbontási lejátszást is támogatni fogja, a BGR forrásai szerint.

A Blu-ray elsősorban a PlayStation 3-ból részesült előnyben, segítve a stílust a HD DVD-vel (emlékszel?) Futás futás a technológia gyors tempójú világában. Azok, akiknek a technikája kissé megérti, most felfedezik magukat a tömeges Blu-ray kollekciókkal, valamint a Sony azt remélik, hogy ez a 4K felbontást a PlayStation 4 felhasználóinak orra alatt tudja előmozdítani.

A 4K televíziós készletek értékesítésére gyakorolt ​​hatását nem lehet eléggé meghatározni, mivel azok, akiknek a 4K-os felbontású médiát képesek lejátszani, felfedezik magukat, hogy akaratlanul ápolják a televíziós megtekintés következő generációját. Az elektronikai üzletek bekapcsolódnak, valamint bár a Sony saját trükkének jelentős jótevője lesz, más 4K TV -gyártók szintén látják a gyümölcsöt.

Úgy gondolja, hogy a 4K kezelni fogja, hogy pontosan ugyanolyan hatással legyen, mint a HD, valamint a Blu-ray? Ha egy 1080p -os szettet most kiskereskedelemben kiskereskedelemmel, sokan egyetérthetnek, gondolkodnak -e az emberek a hardver frissítéséről, ha a PlayStation 4 -et tőkeáttételként használják?

Kérjük, ossza meg velünk gondolatait erről a témáról azáltal, hogy egy megjegyzést dob ​​az alábbi tipikus médiumokon keresztül.

A Twitter -en betarthatja velünk, hozzáadhat minket a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy frissítse magát a Microsoft, a Google, az Apple és a Web legutóbbi legutóbbi oldalán.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *