ezen a ponton valószínűleg nem meglepődnünk, amikor az Apple elutasítja az alkalmazást az App Store áttekintése során, mert. Nos, ez folyamatosan történik. Nem szabad túl meglepődnünk, amikor az elutasítás oka is kissé a furcsa oldalon tűnik, mert sajnos ez is mindig megtörténik. Csak nézzen vissza az elmúlt néhány hónapra, és aggasztó számú alkalmazást elutasítanak olyan okok miatt, amelyek miatt az átlagos iPhone felhasználó kissé furcsa.

Amikor az elutasításokról hallunk, akkor még a szemöldökét sem vetjük fel ezen a ponton, tehát amikor meghallottuk a népszerű hírgyűjtő alkalmazás elutasítását, akkor nem vettünk túl sok figyelmeztetést. Amíg elolvasjuk az okot, miért.

Az alkalmazás fejlesztője, Michael Flarup szerint a Twitteren keresztül a Breaking 1.3 verziójának frissítését az App Store Review csapata elutasította, mivel megemlítette az Apple versenytársát a mobil térben, nevezetesen a Google Android -ban, egy képernyőképen.

Már tudjuk, hogy az Apple nem szívesen látja el az Androidot, amely bárhol felbukkan az App Store -ban, de a Breaking esete nem olyan világos, mint ez. Lásd, az Android megemlítése, amely az App Store recenzenseket annyira melegítette a gallér alatt? Ez egy képernyőképen van. És ez egy legitim hírcikk. Legitim hírportálról.

Noha már tudjuk, hogy az Apple nem engedi, hogy az alkalmazásfejlesztők megemlítsék alkalmazásaik Android verzióját egy App Store alkalmazás leírásában, nem tudunk segíteni, hogy valaki Cupertino -ban, vagy bárhol az App Review kiszervezésre kerül, tad lesz. túlzott itt. Mint oly sok esetben, amikor az App Store -értékelések rosszul járnak, arra számítunk, hogy a törésnek megfelelően frissülnek az ENSZ -nek, de nem tudjuk eléggé megérteni, hogy az Apple miért érezné annak szükségességét, hogy el kell utasítania egy alkalmazást az Android ilyen módon történő megemlítéséhez. Ezen a ponton ki fog először megismerni az Androidot az Apple App Store alkalmazásában?

Miután a képernyőképet eltávolították vagy doktorálták, azt várjuk, hogy a törés 1.3 verziójának frissítése megérkezik egy közeli App Store -ba. Vagy talán az Apple azt akarja, hogy a fejlesztő ennél tovább menjen? Az elkövetkező napokban biztosan tudni fogjuk.

Folyamatosan tájékoztatjuk Önt erről a hírről, tehát maradjon velünk.

Köveshet minket a Twitteren, hozzáadhat minket a köréhez a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy frissítse magát a Microsoft, a Google, az Apple és az Web legújabb oldalán.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *