Az Apple új 16 hüvelykes MacBook Pro-ja az Intel Core i7 processzorral és kiváló, sokoldalú specifikációval elérhető az Amazon segítségével. Ideális most, vonzó 8% -os kedvezményt alkalmazva. A korlátozott időtartamú promóció azt jelzi, hogy a hardver közel 200 dolláros kedvezményt kaphat a helyén.

Ha sokkal több, mint 2000 dollárt költ egy notebookra, akkor valóban tudnia kell, hogy ez minőséget fog adni, és megtérülést nyújt a befektetéshez. Az Apple MacBooks néhány éve kissé remegő volt, de ez a legfrissebb pro iteráció valójában az, amikor az Apple megtanulta megváltani magát az iparág meghallgatásával, és pontosan megadja a felhasználót, amire szükségük van a specifikáció és a valós teljesítmény szempontjából.

Azok számára, akik megsértik a korlátokat és megváltoztatják a világot, az új MacBook Pro messze a legerősebb notebook, amelyet az Apple valaha készített. A magával ragadó, 16 hüvelykes retina kijelzővel, szupergyors processzorokkal, Next-Generaiton grafikával, a MacBook Pro-ban eddigi legnagyobb akkumulátorkapacitással, egy új mágikus billentyűzetgel és hatalmas tárolóval ez a legnagyobb pro notebook a legnagyobb felhasználó számára.

A specifikációs szempontból megkapja a szenzációs 16 hüvelykes kijelzőt, amelyet az Apple mutattak be, amikor ezt a MacBook Pro bevezetésre került. Retina kijelzővel rendelkezik, valódi hangtechnikával. Ez a modell kilencedik generációs 6-magos Intel Core i7 processzorral, AMD Radeon Pro 5300M grafikával rendelkezik, GDDR6 memóriával és az Intel UHD Graphics 630-val. Rendkívül gyors SSD-vel rendelkezik, 512 GB tárolóval és egy hat hangszóró rendszerrel erővel. -A zsákmányos mélysugárzók. Az Apple tartalmazta a hitelesítési és az Apple Pay célokat, valamint a szenzációs érintőképességet a hardver teteje mentén.

Ha szüksége van egy vadonatúj MacBook Pro -ra, akár munka, akár öröm célokra, és várta a kedvezmény megnyilvánulását, akkor itt az ideje a cselekvésre. Ez az üzlet nagyon valószínűtlen, hogy hosszabb ideig aktív marad, hogy beugrjon az ideális közé, hogy a szenzációs új Apple MacBook Pro -t mindössze 2,199 dollárért kapja meg, nem pedig a normál 2399 dolláros eladási árat. Az ár eléréséhez nincs szükség kedvezménykódokra vagy promóciós utalványokra.

Vásárlás: Új Apple MacBook Pro, Space Grey az Amazon -tól: 2,199 USD | Eredeti ár: 2 399 USD

Ön is szeretné megnézni:

iPhone SE 2 2020 képernyővédő: Itt van a legjobb, amit ma kaphat [Lista]

Letöltés: iOS 13.4.5 Beta 2 IPSW linkek, OTA frissítés az iPados 13.4.5 Beta 2 kiadása mellett

KODI 18.6 IPA APK LETÖLTÉS IOS 13 / iPados 13 -ra, Android megjelent

Futtasson több 2 WhatsApp -fiók számát 1 iPhone -on, ideális módon

Letöltés: IOS 13.4.1 IPSW linkek, az OTA frissítése, az iPados 13.4.1 kiadása mellett.

Jailbreak iPhone 11 Pro Max az UNC0ver 4.0.0 -val az iOS 13.3 -on

Checkra1n a Windows alternatívájához: Hogyan lehet használni a RA1NUSB -t az iOS 13.3 jailbreakhez

Jailbreak iOS 13.4.1 / iPados 13.4.1.

Leminősítés iOS 13.4.1 -re iOS 13.3.1 -re a Checkra1n Jailbreak számára, itt van

Apple Élvezze az EKG alkalmazás hackét: Engedélyezze az Egyesült Államokat a nem támogatott országban az 5. és 4. sorozatban

Köveshet minket a Twitteren vagy az Instagram -on, és akár a Facebook oldalunkon is, hogy naprakészen tartsa magát a Microsoft, a Google, az Apple és az Internől.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *