[Ben] csak befejezte, hogy ezt az időtúllépést befejezte, és úgy döntött, hogy megosztja tapasztalatait. Úgy gondoljuk, hogy a DIY és a kereskedelmi forgalomban kapható anyagok megfelelő egyensúlyát megütötte, hogy létrehozzanak egy stabil, mégis viszonylag olcsó.

A projektet a Chronos projekt ihlette. Sok részletet ad az alkalmazott meghajtó elektronikáról és kódról, de vannak hiányosságok a pálya építése érdekében. [Ben] kovácsolt, lineáris csapágyak beszerzése és egy kétirányú sín az igusból. Nem említette az árat ezen az áron, de találtunk 1000 mm-t a cucc (kb. 40 hüvelyk) 75 dollár alatt, így nem felháborító. Az a rész, amit nem tudott elfogadható áron, precíziós menetbár volt. Végül a rendszeres menetes rúddal és néhány dióval kombinálva egy rugós mechanizmussal, hogy a szán stabilitást tartsa. Úgy tűnik, hogy jól működik. Láthatjuk, hogy a rúd a szünet után egy kicsit bouncing, de nem károsítja a rögzített képek stabilitását.

A vég megáll, beleértve azt, amelyhez a léptetőmotor van felszerelve, saját munkája. Úgy hangzik, mintha egy kicsit több gyártási munkát igényelnének, mint amit terveztek, de azt tervezzük, de azt hiszem, ha nem vitatja meg, akkor soha nem kapsz jobbat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *