Az iPhone 6 új védelme mindennap, valamint a legfrissebben is megtalálta a blogoszférát. A közelgő eszköz vázlata. Érdekes, hogy a rajzon megjelölt méretek minden olyan jelentős kétségbe dobják, amit eddig hallottunk, és a mérések nyilvánvalóan egy ~ 5 hüvelykes kijelzővel rendelkező eszközre mutatnak.

Eddig azt javasolták, hogy az iPhone 6 két különböző specifikációja legyen-egy kisebb verzió, amely körülbelül 4,7 hüvelyk képernyőt csomagol, valamint egy nagyobb kialakítású, ~ 5,5 hüvelykes panel. Ez a sématika szivárgása nemcsak azt sugallja, hogy lehet, hogy csak egy kézibeszélő lehet a láthatáron, azonban a képernyőn megjelenő méretű fogalma hasonlóan a levegőben van.

A seholeelse.fr a papírt egy kínai weboldalról szerezte be, így mielőtt elhoznánk, elengedhetetlen, hogy megjegyezzük, hogy ez gyorsan hamis lehet. Sőt, még ha legitim is, nem mondják meg, hogy ez a tényleges iPhone 6, vagy egyszerűen egy eszköz, amelyet az Apple az épületre gondolt, és ezt később megsemmisítette, tehát egyelőre feliratkozunk a feliratkozásra a koncepcióra. Két új terv jelenik meg ebben az évben később.

Az egyik elemző megjegyezte, hogy a két új iPhone közül a nagyobb nem érheti el a kiskereskedelmi piacot ebben az évben, és feltéve, hogy egy 5,5 hüvelykes iPhone meglehetősen jelentős eltérést jelentene az iPhone 5S jelenlegi 4 hüvelykes képernyőjéről, Nem lenne szokatlan, ha csak a 4,7 hüvelykes kialakítás jelenik meg később ebben az évben.

A gyártók, köztük az Sharp és az LG, látszólag elkezdenek készíteni az új paneleket a következő hónaptól kezdve a következő hónapból, így amint az alkatrészek szivárognak, sokkal jobb koncepciónkkal kell rendelkeznünk arról, hogy mi van a boltban.

Mint az LTE helyzete, az Apple mindig időt vesz igénybe, amikor az új funkciók megvalósítására vonatkozik, valamint míg a piac összes főbb OEM -je bizonyos leírásokkal ellátott phablet -eszközt adott, a Tim Cook üzletének még nem harapni kell. Lehet, hogy 2014 lehet az az év, amely végül megragadja a tendenciát, valamint számos hónappal a szeptemberi kiadásig tartó szeptemberig tartó szivárgásokat, pletykákat és más biteket is láthatunk az út során.

Folyamatosan tájékoztatjuk Önt bármilyen új és vonzó iPhone 6-hoz kapcsolódó információt, tehát maradjon velünk!

(Forrás: Novereelse.fr [Google Translate])

A Twitter -en betarthatja velünk, hozzáadhat minket a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy naprakészen tartsa magát a Microsoft, a Google, az Apple és a Web összes jelenlegi áramáról.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *