A nemrégiben közzétett teszteredmények szerint a Galaxy S6 az Octa-Core processzorával felfedezi magát az iPhone 6, valamint az iPhone által zaklatva. 6 Plusz kettősmagos chipekkel és 1 GB RAM-mal, amikor a grafikus teljesítményre vonatkozik. Ne higgy nekünk? Menj át az ugráshoz, hogy sokkal több részletet kapjon.

A Galaxy S6 nem kérdéses a legjobb Android okostelefon, hogy megtudja a koreai táborból, figyelembe véve ezt egy ideig, mind a stílus, mind a teljesítmény eleje. A bütyök ragyogó, valamint a szuper-éles Quad-HD képernyő, amely a telefon pixel sűrűségét biztosítja 577ppi. Ugyanakkor a képernyő túlzott mértéke az, ami úgy tűnik, hogy elhúzza a telefon teljesítményét a grafikus intenzív feladatokban.

Amint az AppleInsider megjegyzi, hogy a Galaxy S6 teljesítményteszt sorozatát elvégezte, az iPhone 6, valamint a 6 Plus egyértelműen a Samsung szuperhatalma előtt áll. Az összes különféle referenciaértéken alapuló grafikus teljesítményteszt azt mutatja, hogy a Galaxy S6 az elegáns specifikációs lapja ellenére a koreai óriási gigantikus tooutokat.

Az iPhone készülékek mindig is szerények voltak a legújabb specifikációk versenyén, valamint az Android-eszközöket általában forgalmazzák, valamint a hatalmas, valamint a szörnyű eszközöket, valamint a gpu magokat, valamint a GPU magokat, a RAM-ot, valamint a Quad-HD-t, valamint a Quad-HD-vel, valamint a Quad-HD-vel. A kijelzők, bár ritkán fenyegettek, hogy túlteljesítsék az iPhone készülékeket, valamint az iPadeket.

„A Samsung a saját processzorképessége előtt a képernyő -innovációt tolta el, ami nagyon rossz teljesítményt eredményez a nagyfelbontásban”, és érdekes módon nem csak a Samsung vette át a sokkal több pixelbe történő csomagolást a kijelzőn; “Az iPhone 6 Plus olyan grafikákat eredményezett, amelyek bizonyos helyzetekben lassabbak voltak a natív felbontásuknál, mint a 2013 -as iPhone 5S -nél: a nehéz OpenGL ES 3.0 3D -s jelenet 24,4 -ről 19,2 fps -ről csökkent.”

A benchmark eredmény végső gondolata alapvető; Amint az AppleInsider megjegyzi, a Samsung „rossz mérnöki lehetőségeket” tett, valamint úgy döntött, hogy sokkal jobb képernyőket nyomott a kritikus belső hardverek, például a GPU és a CPU felett. Amellett, hogy figyelembe vesszük, hogy a képernyő sokkal több pixelt kell nyomni, amint már említettük, a Galaxy S6 a teljesítmény szempontjából rövidnadrágot esik le, összehasonlítva az iPhone 6-hoz, valamint az iPhone 6 Plus-hoz, amely az Apple második generációjához van csomagolva. -Bit A8 chip, annak ellenére, hogy a koreai óriás új zászlóshajója 3 GB -os RAM -mal van tele -2,6 GB -os személy rendelkezésre áll. Az Apple valódi bajnoka itt található a kijelző, amely éles ahhoz, hogy a pixel élményt megkülönböztethető egyének, valamint pontosan ugyanabban az időben biztosítsák a teljesítményt a lehető legkiválóbban. Végül, az Applenek a gyilkos előnye, hogy optimalizálja a szoftver alkalmazását a hardverének megfelelően, biztosítva ezt az iparág mindenki máshoz képest.

Az iPhone -ok, valamint az iPadok mindig is a saját bajnokságban voltak, amikor a mobil játékra vonatkozik, valamint az iOS 8 -ban telepített közelmúltbeli féminnovációval, az Apple valóban tolja a mobil grafika korlátait. A végén az Apple azon döntése, hogy olyan pixel -sűrűséggel marad, amely nem pontosan túlzott, továbbra is meglehetősen jól fog fizetni a Galaxy S6 kedvelőivel szemben, az összes blingjével.

Mi a kezed a ügyben? Mutassa meg nekünk az alábbi megjegyzés szakaszban.

(Forrás: AppleInsider)

A Twitter -en betarthatja velünk, hozzáadhat minket a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy frissítse magát a Microsoft, a Google, az Apple és a Web legújabb legújabb oldalán.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *