való megjelenésről, előfordulhat, hogy olyan tweetekkel találkozhatunk, amelyek rossz nyelvvel rendelkeznek, vagy gyűlölettel és obszcén megjegyzésekkel tele vannak. Nos, senki sem akarja, hogy az ilyen tweet megjelenjen a hírcsatornájukon. De nem igazán lehet beleszólni ebben. Ha ismer egy olyan fiókot, amely gyakran tweetel az ilyen dolgokat, akkor valószínűleg blokkolja őket. Ez egy dolog. De nem mindig tudja megjósolni, hogy ki a következő az ilyen típusú tweetekkel, ha nem rendszeres elkövető. A Twitter hasznos funkciót szolgáltat az ilyen esetek kezelésére. Tudatosíthatja az alkalmazást azokról a szavakról, amelyeket mostantól nem akar látni. Ezt követően blokkolja az összes tweetet, amelyben a sértő szavak vannak. ki akarja próbálni? Nos, akkor itt vannak a szükséges utasítások. Nézze meg továbbá útmutatónkat arról, hogyan lehet a Twitteren a nem követőktől a tweet frissítéseket kapni

A sértő szavak blokkolása a tweetben való megjelenésből

A fent említett feladat elvégzéséhez a Twitter tompa kulcsszó-kifejezés funkciójának segítségét veszi fel. Csak annyit kell tennie, hogy csak értesítse a Twitter -et, amit el akarja némi. Mostantól kezdve, amint és amikor a Twitter megtudja ezt a szót, ez teljesen blokkolja az egész tweetet.

Noha a tweeteket blokkolják az otthoni hírcsatornából és az értesítésekből, továbbra is láthatja a tweeteket a blokkolt kulcsszavakkal a keresősávból. Nos, ezt megértették, és nem szabad sok kérdésnek lennie. Mindezek mellett itt vannak a lépések a Twitter sértő szavak blokkolásához. Másrészt, nézd meg a Twitter érdekeinek megtekintésének és testreszabásának lépéseit is.

A Twitter elnémított kulcsszó funkciója

Nyissa meg a Twitter alkalmazást az Android eszközön, és lépjen át az értesítésre.

Ehhez eljuthat az Avatárba, érintse meg a beállításokat és a magánélet> értesítéseket. Vagy érintse meg az alsó sávban található csengő ikonokat, majd a jobb felső sarokban lévő beállítások Cogwheel -en.

Ezután lépjen a néma szavak szakaszra. A felbukkanó következő képernyőn a Tap Get Get It, és folytassa az utasításokat, hogy megakadályozzák a Twitter sértő szavait.

Érintse meg a plusz ikonot, amely az alsó ideális helyen található, és írja be a kívánt szavakat/kifejezéseket. Győződjön meg arról, hogy kiválasztja mind az Options- Home Idővonalat, mind az értesítéseket.

Ezután az időtartam alatt válassza ki a kívánt időszakot, amelyre a tweetekből meg akarja blokkolni a sértő szavakat. Alapértelmezés szerint örökre beállítják.

Ez az. Most sikeresen elnémította a tweeteket. Ezeket a politikákat az értesítésekre, az otthoni ütemtervre és az összes interakcióra alkalmazzák, beleértve a kedveléseket, a válaszokat, a megemlítést, az retweeteket és az retweeteket a megjegyzésekkel. Ez abszolút hasznos tulajdonság, hogy blokkolja a sértő szavakat a tweetekből és az összes Twitter -hírcsatornából. Ossza meg ezt az útmutatót másokkal, és segítsen nekik sokkal jobb Twitter -élményben.

Olvassa el a következő: Az 5. legjobb Twitter -ügyfelek az Android számára kipróbálhatják

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *