If you’ve been hungry for much more power for your microcontroller projects, however reluctant to dump your investment in Arduino shields or the libraries as well as neighborhood understanding that choose them Minden, Digilent fedett. Their new chipKIT boards are developed around the Microchip PIC32 MCU…a powerful 32-bit chip that up until just recently was left out of the cross-platform scene. A kód többsége, valamint az Arduino pajzsok többsége a chipkit “kifelé” fog működni, és a három nagy operációs rendszer esetében az ismerős előretekintő eszközöket kínálják: Windows, Mac, valamint Linux.

We very first discussed these a couple weeks ago, however the software application was unavailable at the time. Az intézkedések előrehaladási eszközeinek meglátogatása meglehetősen váratlan volt …

Mi igazán érdekes a chipkit, hogy a munkafolyamat pontosan Arduino-szerű. A soros bootloader az AvrDude-szel, valamint a “valódi” arduinosok, valamint a digilent 32 bites munkaideje is programozhatja a pontos pontos azonos IDE-t; Nincs szükség két különböző tétel két különböző fórumra történő futtatására, mivel a levél laboratóriumi 32 bites juhar. Demonstrációs, összeállították, valamint Ran kódot az Arduino Mega sparkfun LCD árnyékolással … aztán kiugrották a pajzsot, és a max32-re helyezték, a 32 bites táblát pontosan ugyanazon IDE-ben választotta a folyamat. The precise code ran on the new board/shield combo, with spectacular performance — all the common Arduino libraries have been implemented natively for the PIC32; Ez nem emuláció.

Mivel a digilent nem csak az Arduino-IDE-t igazodta az egyik konkrét fórumához, hanem meglehetősen létrehozott egy olyan rendszert, amelyen az IDE új hardverre meghosszabbítható, reményeik, hogy munkájuk (nem hivatalos Arduino-projekt) visszahúzódhatnak A fővonal kódja, valamint a többi tervező ugrik a Bandwagon-ra, hogy az Arduino IDE támogatást nyújtsanak saját táblákhoz, függetlenül attól, hogy az AVR, PIC32 vagy egy teljesen más típusú mikrokontroller alapulnak. Az alapmunkát lefektették.

The chipKIT is available in two versions: Uno32 as well as Max32, similar in type element to the Arduino Uno as well as Mega 2560, respectively. Ezeket közvetlenül a Digilent webhelyéről lehet megvásárolni, valamint az IDE szabadon letölthető a mai naptól. Értékelési hardverünk van, valamint arra számít, hogy megfelelő értékelést kínál a közeljövőben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *