Az Apple 2020 10.2 hüvelykes iPad-je jelenleg elérhető, ügyes kedvezményt alkalmazva. Ha most cselekszik, megvásárolhatja a magas rangú iPad 8-at, 30 dolláros kedvezményt.

Az Apple az iPad hardver legújabb verzióit hirdeti, mint „kellemesen képes” és „meglepően megfizethető”. Egyesíti a figyelemre méltó képességet a páratlan könnyű használat és a sokoldalúság. Egy hatalmas A12 Bionic Chip -szel érkezik, és támogatást nyújt a fantasztikus almás ceruzához, valamint az intelligens billentyűzethez. Miután használatukban vannak, alapvetően egy csere laptopot végez, amely hihetetlenül erőteljes és nagyon hordozható, ha az iPados 14 mellett használja.

Az Apple hihetetlenül főbb lett az iPad erejével kapcsolatban, és ezt az új fajtát építette fel, hogy „néhány fő feladatot rúgjon”:

Az iPad segítségével a munka elvégzése minden zsarnok és gond nélkül. Szerkessze egy fájlt, miközben kutat valamit az interneten, és egyidejűleg egy FaceTime hívást kezdeményez egy kollégának. Csatlakoztasson egy teljes méretű intelligens billentyűzetet a kényelmes gépeléshez. És az olyan feladatok esetében, amelyek sokkal pontosabban igényelnek, a trackpad vagy az egér támogatása kiegészíti az iPad ismerős multi-touch élményét.

Ez a modell 10,2 hüvelykes retina kijelzővel rendelkezik, csodálatos sztereó hangszórókkal rendelkezik a kiemelkedő audio kimenethez, és egy egyéves Apple TV+ -ot tartalmaz. Az egész napos akkumulátor élettartamával és az asztali osztályú böngészéssel jár a drámaian továbbfejlesztett szafari webböngészőn. Azonnal hozzáférést kap több mint egymillió alkalmazáshoz és játékhoz, amelyeket a Fantasztikus iPad és az iPados számára célzott célokra építettek.

Ugorj át az alábbi közvetlen linkre, hogy megnézhesse ezt az üzletet, és vegye be a kocsiba. Nincs szükség kedvezménykódokra vagy kedvezményes kuponokra a hirdetett ár eléréséhez, de sietve kell cselekednie, ha a rendelkezésre álló kedvezményt szeretné megragadni.

Vásárlás: 2020 Apple iPad (10,2 hüvelyk, Wi-Fi, 32 GB)-Space Grey (8. generáció) az Amazon-tól: 299 USD | Eredeti ár: 329 USD

Ön is szeretné megnézni:

Letöltés: IOS 14.5.1 IPSW linkek, OTA profilfájl és az iPados 14.5.1 kiadása

Jailbreak iOS 14.5.1.

Hogyan lehet leminázni az iOS 14.5.1 és iPados 14.5.1 [oktatóanyag]

Hogyan lehet rögzíteni a rossz iOS 14 akkumulátor élettartamát [útmutató]

Könnyen konvertálja a gyár vezetékes alma carplay -t vezeték nélküli alma carplay -ként.

iPhone 12 / Pro képernyővédő edzett üveggel: Itt vannak a legjobbak

A legjobb iPhone 12, 12 pro tok vékony, pénztárca, ultravékony kialakítással? Itt vannak a legnépszerűbb válogatásaink [lista]

A legjobb iPhone 12 kis képernyővédő: Itt van egy lista, amelyet érdemes ellenőrizni

A legjobb iPhone 12 Pro Max Screen Protector: Itt van egy lista, amelyet érdemes ellenőrizni

Apple View EKG alkalmazás hack: Engedélyezze az Egyesült Államokat a nem támogatott országban az 5. és 4. sorozatban

Köveshet minket a Twitteren vagy az Instagram -on, és akár a Facebook oldalunkon is, hogy frissítse magát a Microsoft, a Google, az Apple és az Web legutóbbi legutóbbi oldalán.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *