A jelentős nyilatkozat -szezon továbbra is folyamatban van, a szeptember és az október hónapok továbbra is további bejelentéseket készítenek. Még mindig vannak új iPadjeink, valamint talán új Mac -ek, amelyek a jövő héten jelentkezhetnek, ám jelenleg az összes beszélgetés pillanatnyilag számít a Samsung -ra. Az Android telefonkészítő várhatóan 2019 elején fedezi fel a Galaxy S10 -et, valamint a Bloomberg szerint néhány módosítás is előfordulhat.

A Bloomberg jelentésének néhány figyelemre méltó pontja van, amelyeket érdemes megfontolni, nem utolsósorban az a koncepció, hogy a telefon három különböző verziója lesz, és az egyik olyan eszköz, amelynek célja a költségek csökkentése, így megfizethetőbb választás, amely hasonló az iPhone XR -hez.

Míg a telefon olcsóbb változatának hiányzik néhány csengője, valamint a drágább változat sípolója, a mélyebb zsebekkel rendelkezők előreléphetnek a képernyőn belüli ujjlenyomat-érzékelőhöz, valamint egy új kameramodulhoz, amely nyilvánvalóan létezik. Rejtett a képernyő alatt, miközben továbbra is látható marad. A Bloomberg szerint lehetővé teszi a Samsung számára, hogy az előlapokat még kisebbé tegye, és egy hasonló 5,8 hüvelykes képernyőt illeszt be a Galaxy S9-hez egy kisebb testbe.

Ezen túlmenően a Bloomberg jelentése kimondja, hogy a Samsung végül elárasztja a fejhallgató -csatlakozót, hogy integráljon egy 5G rádiót az országokban szuper gyors mobil sebességre, valamint az ilyen dolgokat támogató hordozókra. Miközben a modul még fejlesztés alatt áll, nyilvánvalóan az Android 9 PIE -vel szállít, bár mire megjelenik, a Google már jobb lesz az Android 10 legelső tervezői előzetes kiadásaihoz.

Mindez hetekkel azután jön, hogy a Google feltárta, és kiadta a Pixel 3 -ot, valamint a Pixel 3 XL -t, az Android telefonos termés jelenlegi krémét.

(Forrás: Bloomberg)

Hasonlóképpen is szeretné ellenőrizni:

Kodi 18 béta 4 apk android letöltés, iOS alkalmazás, itt van az új

Az iOS 12.0.1 -ről az iOS 12.0 -ra való leminősítés már nem lehetséges, mivel az Apple abbahagyja a firmware aláírását

Letöltés: iOS 12.1 Beta 5 IPSW linkek, valamint OTA, Watchos 5.1, TVOS 12.1 Megjelent

Jailbreak iOS 11.4.1 Frissítés: Ian Beer kiadja a kizsákmányolásait

Hogyan lehet leminősíteni az iOS 12.0.1 -et iOS 12.0 / 11.4.1 -re

Letöltés: iOS 12.0.1 IPSW linkek, OTA frissítés az iPhone -hoz, valamint az iPad kiadása

Jailbreak iOS 12.0.1 / 12/12.1 az iPhone -on, valamint az iPad [Állapotfrissítés]

A Twitter -en betarthatja velünk, hozzáadhat minket a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy frissítse magát a Microsoft, a Google, az Apple és a Web legújabb legújabb oldalán.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *